ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Временска прогноза за 14. јануар 2024.

Ујутру умерено до потпуно облачно и суво, само је понегде у планинским пределима источне Србије могуће краткотрајно провејавање снега. Током дана сунчани периоди. Ујутру мраз, од -7 до -2. Током дана топлије, до 5 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

14.01.2024. Субота: Ујутру, а на истоку Србије и пре подне, умерено до потпуно облачно у већем делу суво и хладно са слабим и умереним јутарњим мразем, а у планинским пределима источне Србије са краткотрајним провејавањем слабог снега. Током дана мало до умерено облачно и мало топлије са сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије јак, западни и северозападни, после подне у скретању на јужни и југозападни правац. Јутарња температура од -7 до -2, а највиша дневна од -1 до 5 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%. Тмин <-5 степени, вероватноћа 95%.

15.01.2024. Недеља: Ујутро хладно уз умерен до јак мраз, понегде и краткотрајну маглу. У току дана претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од -8 до -3, а највиша од 3 до 8 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 95%. Тмин <-5 степени, вероватноћа 95%.

15.01.2024. Понедељак: Наоблачење са кишом, а на планинама са снегом. Слаб и умерен јужни и југозападни ветар ће после подне и увече бити у скретању на северни и североисточни. Најнижа температура од -6 до 0, а највиша од 5 до 9 степени. Упозорење: Тмин <-5 степени, вероватноћа 95%.

15.01.2024. Уторак: Ујутру облачно на југу још понегде са слабом кишом, а на планинама са слабим снегом. Током дана суво уз постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 2, а највиша дневна од 4 до 7 степени.

Извор: РТС

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Облачно, суво и топло – температура до 21 степен

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први сертификовани органски сир и кајмак прави се од млека крава са златиборских пашњака

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пољопривредници: Министарство да објасни зашто не испуњава договорено

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечна децембарска плата 95.093 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Екипа ЛУ Златибор успешна у такмичарском делу Сабора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Туристичке организације Херцег Новог и Ужица потписале споразум о сарадњи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хип хоп журка у ГКЦ-у

ОГЛАСНА ТАБЛА

Неколико хиљада бахатих возача на корак од одузимања возила

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас Свети Симеон Мироточиви

ОГЛАСНА ТАБЛА