ОГЛАСНА ТАБЛА
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Возачи санитета прикупили помоћ за породицу Игора Миленковића убијеног у Бањској

На иницијативу возача санитета из Ивањице, Дејана Кезовића, колеге из читаве земље скупиле су 520.000 динара помоћи за супругу и децу трагично убијеног Игора Миленковића из Лепосавића.

Возачи санитета окупљени у вибер групи која броји око 1200 чланова из свих крајева земље показали су своју хуману страну, јер како кажу, иако су свесни да Игора не могу вратити, желели су да покажу саосећање са његовом супругом и децом, који имају девет и дванаест година. Они су породици новац уручили поводом четрдесетодневног помена.

– Када је Игор погинуо, неко од нас је у вибер групи то објавио и почели су да се нижу изрази саучешћа. Будући да сам оснивач групе мој предлог је био да солидарност са породицом настрадалог колеге изразимо на другачији начин и предложио да објавимо жиро-рачун на који је свако могао да уплати новац, колико ко може – појашњава Кезовић, администратор вибер групе возача у здравству основане у знак међусобне солидарности.

Он истиче да је одштампао најемотивније изразе саучешћа које су колеге упућивале на вибер групи и предао Игоровој супрузи Даринки. Новац се, каже, потроши, а искрени изрази саучешћа и солидарности у тешким тренуцима са Игоровом породицом, остају у памћењу и урамљени на папиру.

Подсећамо, Стефан Недељковић из Звечана и Бојан Мијаиловић и Игор Миленковић из Лепосавића су убијени у сукобу с тзв. косовском полицијом у Бањској 24. септембра.

Извор/Фото: Инфо Лига

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Негујмо ћирилицу: Одржана конференција “Значај очувања ћирилице у дигиталној ери”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Програм емоционалне подршке трудницама у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ЈП „Рзав”: Због велике количине лишћа и грања смањен захват из реке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена годишњица Битке на Кадињачи – Историја памти, а Ужице се са поносом сећа хероја Кадињаче

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због јаког снега одмах забрањен пролаз теретним возилима док се наноси не очисте, критично било и преко Кадињаче и Мокре Горе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ер Србија наредне четири године лети ка 10 дестинација са аеродрома у Краљеву и Нишу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПОСНИ РОЛАТ ОД СПАНАЋА: Фантастичног изгледа и још бољег укуса, а и лако се прави (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра почиње исплата државне помоћи пензионерима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Конзерванси и адитиви на које морамо обратити посебну пажњу

ОГЛАСНА ТАБЛА