ОГЛАСНА ТАБЛА
Uncategorized

Volonterima Crvenog krsta Užice besplatno korišćenje Gradskog bazena (VIDEO)


Odlukom Gradskog veća volonterima Crvenog krsta omogućeno je besplatno korišćenje Gradskog bazena u Užicu u trajanju od 30 dana. To je po rečima Ivana Stanisavljevića člana Gradskog veća još jedan od načina da im se grad oduži za nesebično zalaganje i trud od početka pandemije virusa kovid 19.

Ivan Stanisavljević

“Volonteri Crvenog krsta Užice najpre su nesebično pritekli u pomoć tokom vanrednog stanja, a ogroman doprinos daju i sada u procesu imunizacije stanovništa. Možemo biti ponosni na sve njih i sigurni smo da će i u narednim godinama biti na raspolaganju sugrađanima. I ova odluka praktično je nastavak aktivnosti kojima želimo da se na neki način odužimo onima koji su bili na prvoj liniji borbe sa kovidom 19”, kaže Stanisavljević uz podsećanje da je za zdravstvene radnike Grad obezbedio sedmodnevni odmor na Zlatiboru.

U ime 250 aktivnih volontera Crvenog krsta Užice, a naročito njih 91 koji su angažovani od početka pandemije zahvalio se Dragomir Ćitić sekretar Crvenog krsta Užice.

“Nadamo se da se vraćamo u mirnodopski deo kako bi mogli da funkcionišemo i da radimo, kao i da vršimo edukaciju mladih što je i cilj Crvenog krsta. Takođe, cilj Crvenog krsta je da stvorimo mlade ljude koji će pre svega da budu dobri ljudi i na usluzi svom gradu”.

Kako ističe Branko Bogićević direktor JP ” Veliki park”, ova ustanova se sa zadovoljstvom odazvala akciji koju je pokrenuo Grad za volontere Crvenog krsta.

“U dogovoru sa njima, za volontere su rezervisani određeni termini, i to ponedeljkom, sredom i petkom od 9 do 12 časova i to su termini određeni zbog početka letnje sezone i očekivanih gužvi. Pozivamo volontere da dođu u što većem broju i iskoriste ovu mogućnost”.

Zvanično letnja sezona na Gradskom bazenu je počela 1. juna, otvorena je terasa, a na snazi je letnji cenovnik, gde su zastupljene porodične, poludnevne, dnevne karte, a najpopularnija trenutno je tromesečna karta čija je cena 5000 dinara za celu sezonu. U skladu sa uredbom Vlade Republike Srbije poštuju se i primenjuju sve epidemijske mere.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Да ли је добро да спавамо поподне? Ево шта кажу истраживања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Концерт бенда E-Play

ОГЛАСНА ТАБЛА

Необична зимница која се лако прави: Салата са шампињонима и киселим поврћем има одличан укус, а припрема је баш брза (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мушкарац се разнео бомбом на Железничкој станици у Чачку

ОГЛАСНА ТАБЛА

У 32. години угинуо најстарији пас на свету

ОГЛАСНА ТАБЛА

У препуној башти ГКЦ-а одржано „Боемско вече“ у склопу Жестивала (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Стари град у Ужицу засијао пуним сјајем, други дан „Жестивала“(ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Западна Србија против насиља – окупљање око заједничких вредности

Техномедиа у Ужицу слави други рођендан и поклања попуст

ОГЛАСНА ТАБЛА