25.4 C
Uzice
јул 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZANIMLJIVOSTI

VOLITE VIŠE PSE ILI MAČKE ?

Nizu istraživača koji analiziraju razlike između ljubitelja pasa i mačaka pridružio se i „Fejsbuk“ ispitujući ponašanje čak 160.000 ljubitelja životinja. Analizirajući korisnike koji su postavljali fotografije životinja, „Fejsbuk“ je zaključio da je 30 posto ljudi koji su delili slike mačaka „singl“, u poređenju sa 24 odsto onih koji su pokazivali fotografije pasa. Mit o usedelici u godinama okruženoj mačkama je razbijen jer je istraživanje pokazalo da ljubitelja maca ima u svim uzrastima i među oba pola.

Potvrđeno je da su ljubitelji pasa ekstrovertniji i društveniji (u proseku imaju 26 prijatelja više) i očekivano, češće žive na selu jer njihovim prijateljima treba više prostora. Ali, mačkaroši su pozivani na više događaja, a prednost u druženju daju onima koji razumeju njihovu ljubav prema krznenim životinjama. Takođe, od njih ćete češće čuti žalopojku da su umorni.

Kad je reč o zabavi, i tu se razlikuju. Ljubitelji maca preferiraju kućne aktivnosti, poput gledanja televizije, filmova i čitanja knjige na udobnom kauču. Vole naučnu fantastiku i akciju, dok njihovi rivali uživaju u ljubavnim pričama. Mada im se ukus razlikuje, tačke spajanja su serija „Sajnfeld“, film „Veliki Getsbi“ i crtani „Zaleđeno kraljevstvo“ u kojima su obe grupe uživale.

Izvor:novosti.rs/foto:static1.squarespace.com

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Širenje kanalizacione mreže na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vozač sa užičkim tablicama šokirao sve svojim parkiranjem (FOTO)

Oglasna Tabla

Beograđanin nestao na Drinskoj regati

Oglasna Tabla