-7 C
Uzice
фебруар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

VLADIMIR VANJA GRBIĆ POSETIO PRVU OSNOVNU ŠKOLU U UŽICU

FORMA

U petak 12. maja 2017. proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Vanja Grbić posetio je Prvu osnovnu školu kralja Petra II. Tom prilikom obratio se članovima aktiva direktora osnovnih škola grada Užica i izneo planove u vezi sa aktivnostima na „Kampu Vladimira Grbića“ koji se organizuje u periodu od 1-29. jula 2017. na Zlatiboru kao i lično viđenje na značaj koji sport ima za razvoj učenika u osnovnoškolskom uzrastu.

dav

Grbić je istakao da se Kamp organizuje kao plod višegodišnjeg rada sa decom i edukacije na najrenomiranijem Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, u saradnji sa stručnjacima sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“ i Fakulteta. Sa svojim timom i bliskim saradnicima pokrenuo je inicijativu preventivno- edukativnog karaktera razvoja dece uz odbojku ili putem nje kroz koju će učesnike provesti proslavljeni odbojkaš lično.

dav

Prema rečima direktora Prve osnovne škole Nikole Bacetića planirano je da se Grbićevo obraćanje aktivu održi u nekih 20-ak minuta do pola sata. S obzirom da je izlaganje je bilo više nego korisno i zanimljivo, uz opštu saglasnost, ostale tačke dnevnog reda su odložene za sledeću nedelju a sastanak je posvećen prezentaciji i analizi Grbićevih ideja koje se odnose na moguću prevenciju učestalih deformiteta i bolesti kod učenika putem sporta.

dav

Na kraju, Vanja je pozvao nastavnike fizičkog vaspitanja iz Prve osnovne koji se uže stručno bave odbojkom da (besplatno) prisustvuju obuci za trenere na Kampu i slikao se sa devojčicama i dečacima- odbojkašima iz škole koji su strpljivo čekali na tu fotografiju i autogram.

Nastavnik Goran Maksimović

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Krivična prijava za zastupnika FK zbog utaje poreza

Oglasna Tabla

Haos u čajetinskoj skupštini, umalo tuča, od pretnji do psovanja majke

Oglasna Tabla

Raspust za đake u Užicu produžen za još jednu sedmicu, do 1. marta!

Oglasna Tabla