ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Више од шест милиона динара за реконструкцију просторија Дома пензионера у Севојну (ВИДЕО)

Захваљујући пре свега повољним временским условима, али и одговорном управљању и располагању буџетским средствима грађевинска сезона у Ужицу готово да није ни престајала. Ових дана интезивно се ради на неколико градилишта, а једно од њих је у Градској општини Севојно где су у току радови на адаптацији просторија Дома пензионера. Радове је у пратњи сарадника обишла градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

 “У току претходне године определили смо око 3,6 милиона динара за реконструкцију кровне конструкције и лимарске радове на овом објекту. Сада смо у сарадњи са нашим компанијама Ваљаоницом бакра, Импол севалом и Јединством, које су донирале одређен износ средстава, кренули у извођење осталих радова вредних око 2,6 милиона динара. Ти радови обухватају замену столарије, електроинсталација, подова, малтерисање и кречење зидова али и израду термоизолације и фасаде. Изводи их ЈП „Стан“ и према очекивањима биће завршени у наредна два месеца”, нагласила је градоначелница.

Према њеним речима и овај пројекат реализује се са циљем побољшања квалитета живота грађана и равномерног развоја свих делова града.

“Сигурна сам да се најстарији становници Севојна радују овој адаптацији, јер ће по завршетку свих планираних радова добити нови и функционалан простор за дружење и свакодневне активности. То је нешто на чему радимо, са жељом да и они попут свих осталих удружења добију најбоље услове за  активности које реализују. Управо ти простори биће места за њихово дружење али и организацију културних и забавних програма и манифестација и места где ће моћи да се посвете својим хобијима”.

Радови су ових дана интезивирани и на објекту новог вртића у насељу Царина. Планираном динамиком одвијају се и инфраструктурни радови у оквиру програма “Ужице- Престоница културе Србије 2024. године”.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Омладинска картица – ПРИЈАВИ СЕ

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас отварање нове пумпе на ауто – путу „Милош Велики” у смеру ка Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Истиче рок за регистрацију тротинета, казне и до 120.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Корисници црногорских ТАГ уређаја од данас без заустављања на наплатним станицама у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Трка „Небески висови“ у суботу 20. априла

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још данас веома топло, а онда нагла промена времена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грејна сезона званично се завршава данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 83. годишњица од херојске одбране Ужица у априлском рату 1941. године

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужичанка Лидија Трмчић шампиоинка државе у каратеу

ОГЛАСНА ТАБЛА