14.1 C
Uzice
април 25, 2019
FOTO RAZGLEDNICA NAJAVE I DOGAĐAJI

Vikend uživo: Cranberries-Blackberry Smoke

 

Gradski kulturni centar će ovaj vikend (2. i 3. februar 2018. godine) emitovati koncerte grupa The Cranberries u petak i Blackberry Smoke u subotu, 3. februara. Ulaz je besplatan a početak je u 21h.

The Cranberries je irska grupa koja je osnovana u Limerick-u 1989. godine. Posle svetskog uspeha početkom 90-tih godina napravili su pauzu 2004. godine da bi se posvetili solo karijerama. Okupljaju se ponovo 2008. da bi godinu dana kasnije izdali novi album koji su promovisali na turneji sa koje je i koncert u Čileu koji ćemo emitovati. Nakon izdavanja albuma Something Else 2017. godine, turneju su morali otkazati iz zdravstvenih razloga pevačice Dolores O’Riordan, koja je preminula nekoliko meseci kasnije, 15. januara ove godine.
Članovi grupe: Mike Hogan, Noel Hogan, Fergal Lawler
Bivši članovi: Niall Quinn i Dolores O’Riordan.

Blackberry Smoke je američka grupa osnovana 2000. godine u Atlanti, Džordžija. Sviraju južnjački kantri – rok pravac. Izdali su do sada pet studijskih albuma. Grupa je od osnivanja u istoj postavi: Paul Jackson, Charlie Starr, Brandon Still, Brit Turner, Richard Turner. Grupa je 2016. godine bila na turneji sa Govt’ Mule. Koncert koji ćemo emitovati je iz 2014. godine održan u Severnoj Kalorini.
Ulaz je slobodan a koncerti počinju u 21h.

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sve je spremno za 7. Turnir šampiona Užice 2019 (VIDEO)

Oglasna Tabla

Православна правила уочи Васкрса: Овако треба да фарбате јаја ако хоћете да испоштујете традицију

Oglasna Tabla

Ivan Stanisavljević izabran za zamenika gradonačelnika Užica

Oglasna Tabla