Огласна табла
Uncategorized

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Бикови викенд посветите партнеру, а ДВА ЗНАКА очекује посебно леп период


 

Шта нам звезде предвиђају за викенд?

Ован

Радна недеља се ближи крају и ви сте задовољни пословним резултатима. Тензије на послу су спласле самим тим ви растерећеније радите. Слободни Овнови за викенд могу да доживе љубав на први поглед.

Бик

Планове и циљеве сте лепо презентовали ове недеље. Првенствено сте задовољни собом што је вама најбитније. Викенд је намељен за љубавне односе.

Близанци

Велики број планета у пољу комуникације вас подстиче и даје вам ветар у леђа за пословну комуникацију. Искористите ове аспекте до краја недеље. Викенд вам такође доноси дивну комуникацију са партнером.

Рак

Радну недељу сте памwтно искористили, а акценат је био на љубавним односима. Успели сте стабилизујете ваш однос као и однос са партнером. Викенд искористите да се ментално одморите јер вас очекује изазовна радна недеља.

https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo

Лав

Притисци на послу су се смањили и самим тим ви сте посвећени себи, партнеру, породици и пријатељима. Лепа енергија кружи тако ће бити и за викенд!

Девица

Наредна радна недеља може да донесе сукобе и свађе, али и оговарања на послу. Имате подршку планета за здраву комуникацију. Ипак то ће вас исцрпети, па дане викенда посветите себи и својој души. Напуните се позитивном енергијом.

Вага

Као и прошла недеља и ова ће бити у знаку посла и успеха. Преговори и састанци са странцима се настављају чак и за време викенда. Вама то не смета јер видите два корака унапред и знате да вам то доноси успех!

Шкирпија

Предах од свега! Викенд искључиво намењам само вама. Радите само оно што вам прија и ствари које могу потпуно да вас опусте.

Стрелац

Емотивни сукоби су достигли врхунац. То се прелива и на дане викенда. Станите и размислите да ли вреди улагати у нешто што нема перспективу?

Јарац

Промене које сте унели у посао дају јасне резултате. Растерећени сте и са лакоћом завршавате радне задатке. За викенд се припремите за изненађење које вам спрема партнер.

Водолија

Уживате у сваком моменту, како на послу тако и у приватном животу. После дужег времена имате утисак како ствари саме од себе долазе на своје место. Дане викенда посветите само људима које ви одаберете.

Рибе

Слободне Рибе могу да уђу у однос са особом која је заузета. Оне Рибе који имају партнера следи им романтичан викенд. Притисак тј рокови на послу се настављају тако да максимално искористите љубавни викенд и покушајте да не размишљате о послу.

Извор:magazin.novosti.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Слободна зона у ГКЦ-у

ОГЛАСНА ТАБЛА

Милош поштењачина! Пронашао новчаник са преко 200.000 динара, документима, картицама и вратио власнику!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Директорка Предшколске установе Ужице обишла радове на објекту новог вртића у Карану

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јавни час посвећен Рујанском четворојеванђељу, првој књизи наштампаној у Србији (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мраз, киша и снег: Стиже ново наоблачење

ОГЛАСНА ТАБЛА

Важно обавештење МУП-а за све који нису регистровали возила

ОГЛАСНА ТАБЛА

ЛЕД Билборди Ужице – Понуда за оглашавање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Едукација младих возача и учесника у саобраћају (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Које ПЕЧУРКЕ су најздравије? Оне су БОГАТ извор влакана и протеина, а могу бити корисне у превенцији когнитивних БОЛЕСТИ

ОГЛАСНА ТАБЛА