ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Видовданска приредба ученика 4. разреда из Шљивовице

„Када осване 28. јун, Видовдан постаје нам јасно да смо завршили још једну школску годину и да нам предстоји распуст који многима брзо пролети. Овај Видовдан за ученике 4. разреда ОШ „Миливоје Боровић“ ИО Шљивовица посебно је значајан и због тога су га обележили на најлепши могући начин: уз песму, игру, поделу ђачких књижица као и похвалница за оне највредније и најбоље“, кажу учитељице ове школе.

Песмом су ђаци рекли ко је најлепши украс света, зашто је школа „згодна“ и шта је то што нема крај. Кроз рецитације се чуло зашто се неки стиде од малих ногу, како расту деца, зашто се љути једно мече и које су то муке ђака првака. Била је ту и једна репортажа и то права „ратна“ . Указано је и на важност бављења спортом. Подсетило се и на одлазак из вртића, прве школске дана и прве симпатије. Размишљало се будућности, о томе шта ће ко постати.

„Током ове четири године смо вредно учили, играли се, дружили, понекад једни друге растужили. Научили да правимо разне ствари и да будемо мали маштари.“

Како је изгледало њихово четворогодишње „путовање“ са учитељицом приказано је у кратком филму ( ипак „слика говори више од хиљаду речи!“)

Уз жеље да им наредна година буде још успешнија, нови почетак лак и да им лица буду насмејана током распуста учитељица је испратила своју генерацију четвртака. Ученици су обећали: „Учићемо вредно даље, за успехе и медаље“.

 

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Гром до темеља спалио још једну кућу у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Филм „Златибор планина богова“ представљен златиборској публици (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Председници општина Пожега и Прибој поднели оставке

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору почело Балканско првенство у планинарској оријентацији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови састанак синдиката и представника Владе заказан за 5. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех ужичких школских библиотекарки

ОГЛАСНА ТАБЛА

Врхунско ЈЕЛО са кромпиром и кобасицама: Предлог за савршен ручак (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 30. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

ОГЛАСНА ТАБЛА