ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Вештачка интелигенција у E-commerce бизнису

Иновациони Бизнис Центар са задовољством најављује предавање на тему „Вештачка интелигенција у E-commerce бизнису“, које ће се одржати 8. децембра у 18:00 сати у конференцијској сали ИБЦ. Ово предавање представља изузетну прилику за све заинтересоване да се упознају са најновијим трендовима и применама вештачке интелигенције у свету електронске трговине.

Предавач, Лука Антић, ЦОО у Military Shop-u, регионалном лидеру у својој бранши, поделиће своје богато искуство и знање о примени вештачке интелигенције у e-commerce сектору. Господин Антић је познат по знањима о  дигиталном маркетингу, социјалним медијима, вештачкој интелигенцији, као и уметности склапања продаје.

У данашњем дигиталном добу, вештачка интелигенција игра кључну улогу у обликовању будућности e-commerce индустрије. Од персонализације корисничког искуства до оптимизације ланца снабдевања, АИ технологије нуде бројне могућности за унапређење пословања. Предавање ће се фокусирати на практичну примену АИ у e-commerce, укључујући анализу података, персонализацију понуда И  предвиђање трендова.

Иновациони Бизнис Центар позива све заинтересоване стручњаке, предузетнике, студенте и ентузијасте да присуствују овом предавању и стекну драгоцена знања и увиде о вештачкој интелигенцији у e-commerce бизнису.

Број места је ограничен, стога се заинтересовани могу пријавити путем линка https://forms.gle/tYRin9L2yyabgv7f7

ИБЦ

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Мраз и даље прети воћу, род је под знаком питања – јака одбрана ипак постоји

Уручена Златна повеља књижевници Мирјани Ранковић Луковић

Ново радно време Голд гондоле од 4. марта

„На трци се тркај, не у саобраћају“

Реконструкција водене куле на Старом граду кроз програм ЕУ ПРО Плус

Временска прогноза за суботу – 2. март

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)