OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE UŽIČKE VESTI

Veoma uspešan vikend za Karate klub „Užice“

U subotu je reprezentacije Srbije učestvovala na karate turniru „Srpska open“ koji je odžan u glavnom gradu Republike Srpske, Banja Luci. Nastupilo je 850 takmičara iz 7 zemalja. Naš grad je predstavljala Lidija Trmčić koja je u kategoriji juniorki do 48 kg zauzela drugo mesto, posle dve pobede i poraza u finalu. Miloš Ršumović je po prvi put pozvan, od strane federacije, da bude trener-selektor na ovom takmičenju.

U nedelju 01.marta u Čačku je održano Prvenstvo regiona za poletarce, pionire i nade, na kome je nastupilo oko 500 takmičara iz 60 klubova. Takmičari Karate kluba „Užice“ osvojili su tri zlatne, dve srebrne i četiri bronzane medalje.

U katama posle tri ubedljive pobede zlato je osvojio Sergej Kurćubić 2010 apsolutna kategorija. Drugo mesto zauzeo je Ognjen Zdravković 2012 klasa D, dok su treća mesta osvojili Nikola Radović 2009 klasa C, Danko Milosavljević 2008 klasa E, Luka Ljubičić 2010 klasa E i Nađa Trnavac 2011 klasa C.
U borbama zlatne medalje osvojili su Vuk Stevanović 2010 do 40 kg i Nikola Radović 2009 do 45 kg. Drugo mesto zauzela je Jovana Pejić 2009 do 32 kg, koja je u zadnjim sekundama izgubila zlato.
Svi osvajači medalja su se plasirali na Prvenstvoo Srbije koje će biti održano za tri sedmice.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

100 novih zaraženih u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Crni dan za Srbiju: Preminulo 18 osoba

Oglasna Tabla

KOVID računi se gase 15. avgusta

Oglasna Tabla

IN MEMORIAM: Preminuo Rade Jovanović, direktor JKP „Vodovod Zlatibor“

Oglasna Tabla

Nove mere: Evo šta vas čeka na poslu od sutra

Oglasna Tabla

Čobanin koji čuva jedno od najvećih stada u Srbiji

Oglasna Tabla

“Sledeći put ću samo da ga ŠUTNEM!” Jasmina je našla novčanik na ulici, a kad je htela da ga vrati vlasniku usledio je šok!

Oglasna Tabla

Još danas upis u srednju školu, ove godine elektronski

Oglasna Tabla

Otkazani sabori trubača u Zlatiboru i Guči

Oglasna Tabla