ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Велики попуст и богат програм на Златибору за Дан жена

Међународни дан жена као што је познато, слави се 8. марта, као дан који је посебно посвећен женама, а у сусрет овом празнику сви хотелијерски и угоститељски објекти на Златибору припремили су посебан програм и ценовник како би на прави начин обележили овај значајан датум.

Велико снижење цена смештаја (хотели нуде и до 30% попуста за преко три ноћења), богат ноћни програм у угоститељским објектима као и снежна бајка која и даље траје на Златибору иако је зима при самом крају само су неки од разлога због којих ће најпопуларнија планинска дестинација у Србији и у овом периоду бити изузетно посећена. Гости ће поред одличног смештаја, имати прилике да уживају у модерним велнес и спа центрима, као и најновијим третманима за даме које хотели нуде уз велике попусте као део своје осмо мартовске понуде. Велики број кафића и ресторана побринуо се да традиционалним програмом, уз вечеру и музику уживо улепшају дамама као и свим туристима овај празник.  

Надамо се да ћете се и Ви одлучити да овај датум проведете на „Златној планини“, а као помоћ Туристичка организација “Златибор” у сарадњи са хотелијерима је за Вас израдила ценовник који се налази у прилогу како би Вам додатно помогли у избору смештаја. Добродошли!

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Фестивал фантастике оправдао очекивања ужичких основаца и средњошколаца

ОГЛАСНА ТАБЛА

Завршено асфалтирање седам путних праваца у Качеру

ОГЛАСНА ТАБЛА

Потпуна трансформација Градског културног центра кроз пројекат Престоница културе Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас је Мала Госпојина – Рођење Пресвете Богородице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење за медије: Одржан Трећи Конгрес Српске странке Заветници – Милица Ђурђевић Стаменковски поново изабрана за председницу

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србију стиже снажно погоршање времена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Едукација деце од кључног значаја за њихово безбедно учешће у саобраћају (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Стопића пећина – најпосећенији спелеолошки објекат у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акција „Армагедон“, ухапшена већа група педофила

ОГЛАСНА ТАБЛА