OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Velika posećenost Stopića pećine i drugih lokaliteta na Zlatiboru

Pre početka letnje sezone na Zlatiboru, jedno od mesta koje je u prethodnoj godini bilo najposećenije – Stopića pećina, brojala je 20 000 posetilaca manje nego u prethodnoj godini. U julu se to izmenilo, kaže Jovan Pavlović iz TO Zlatibor. Do prošle sedmice broj onih koji su posetili ovo neobično lepo prirodno blago skoro se izjednačio sa brojem poseta u istom mesecu prethodnegodine, da bi pretprošle nedelja samo u jednom danu broj gostiju dosegao 2 000! Dnevne posete radnim danima variraju od 1 300 do 1 400 gostiju tako da će do kraja godine biti premašen prošlogodišnji rekord.

Jedina nevolja u svemu ovome jeste što na parking prostoru nema dovoljno mesta za sve koji dolaze. Naime, godina ovakva kakva jeste sprečila je da se izvedu planirani radovi na pristupnom putu i proširenju parking prostora, ali će to biti ispravljeno.

Ovo neobično leto dovelo je dosta gostiju i na druge zanimljive zlatiborske lokalitete, a Gostilje je posećenije nego što je bilo prethodnih godina. Izuzetno lepo uređeno, čisto, sa dosta sadržaja za decu i odrasle, postalo je zanimljivo ne samo zbog svog vodopada već zbog sveukupne slike. Tako je i sa mnogim drugim mestima koja su do sada bila neotkrivena za turiste, kažu u TO Zlatibor, potvrđujući ono što meštani znaju – da je Zlatibor lep u svakom svom kutku i da su njegov vazduh i predeli lekoviti za dušu i telo.

Izvor: zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Novi skener i za Zdravstveni centar Užice

Oglasna Tabla

Svečano otvaranje izložbe slika „Daleko koliko me noge nose-Trka za slobodu“

Oglasna Tabla

Dvadeset osam odsto više noćenja domaćih gostiju u avgustu

Oglasna Tabla

Goran Đukić novi trener GFK “Sloboda”

Oglasna Tabla

Turističke agencije u Srbiji od danas ne prodaju aranžmane

Oglasna Tabla

Danas i sutra potpuna obustava saobraćaja ka Zlatiboru, alternativni pravac preko Mačkata

Oglasna Tabla

Od 1. oktobra obavezna prijava gostiju preko e-turista

Oglasna Tabla

U užičkoj bolnici dve osobe u teskom stanju

Oglasna Tabla

Prihod od poskupljenja vode biće utrošen za rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže (VIDEO)

Oglasna Tabla