OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Velika nagažovanost KJP „Zlatibor“ Čajetina (VIDEO)

Komunalno javno preduzeće „Zlatibor“ Čajetina 21. septembra obeležilo je Dan firme i tom prilikom radnicima sa 10 i 20 godina staža uručene su jubilarne nagrade. Firma već nekoliko godina posluje sa dobitkom i redovno se ulaže u novu mehanizaciju i stručni kadar. Takođe se radi i na unapređenju komunalnih usluga, proširenju delatnosti a na prvo mesto stavlja se zadovoljstvo korisnika.

„Ovih dana radi se na formiranju novih javnih zelenih površina. Upravo se radi prostor kod zlatiborskog jezera ali uporedo se radi i rekonstrukcija pešačke staze koja podrazumeva uklanjanje starog i postavljanje novog behatona. Radilo se i na drugim javnim površinama, uređen je prostor ispred pošte, ambulante i zgrade policije kao i na potezu između Zlatnog bora do hotela Palisad“ kaže Dragana Rosić, PR menadžer KJP „Zlatibor“ Čajetina.

Dosta posla zaposlene u ovom preduzeću očekuje i u narednom periodu. Radiće se javne površine od centra ka pijaci, park iza novih lokala izgrađenih na Kraljevom trgu a uporedo se radi i održavanje već postojećih zelenih površina što podrazumeva košenje, orezivanje drveća, ukrasnog šiblja, zalivanje cveća i svi drugi poslovi koji prate rad ove službe.

„Mašine kojima KJP raspolaže trenutno se nalaze na početnoj stanici zlatiborske gondole gde se radi široki otkop za izgradnju upravne zgrade „Gold Gondole“ kao i pripremni radovi za izmeštanje saobraćajnice koja će voditi od pijace ka Torniku. Druga ekipa nalazi se u selima. Mnogo nas posla u narednim danima očekuje što se tiče izgradnje makadamskih puteva, rekonstrukcije i sanacije već postojećih“ dodaje Dragana Rosić.

Po ugledu na reciklažno dvorište 1 preko puta odmarališta „Dunav“ krenulo se i sa izgradnjom drugog reciklažnog ostrva u Tržnom centru Zlatibor. Ovaj objekat biće dostupan 24 sata korisnicima komunalnih usluga koji se nalaze u neposrednoj blizini i posedovaće video nadzor.

„Konstantno se ulaže u novu opremu i novu mehanizaciju pa je tako nakon stotinu novih plastičnih zelenih kontejnera koji su dobijeni u junu nedavno stiglo još sto. Vrednost ove investicije koju je preduzeće izdvojilo iz sopstvenog budžeta je 4.644.000 dinara. Pored toga obogaćen je i vozni park i nedavno su stigle 3 nove auto smećare od 8, 16 i 22 metra kubna. Za njihovu nabavku izdvojeno je 47.760.000 dinara sa pdv-om takođe iz sopstvenih sredstava“ rekla je Dragana Rosić, PR menadžer KJP „Zlatibor“ Čajetina.

Nove auto smećare poseduju Euro 5 motor i upravo ovakva vozila se preporučuju zaštićenim regijama i turističkim oblastima. U KJP „Zlatibor“ u toku je priprema i anketnog formulara za ispitivanje zadovoljstva korisnika komunalnih usluga a u dogledno vreme javnost će biti obaveštena o vremenu i načinu sprovođenja ove ankete.

Izvor:zlatiborpress.rs/Danka Milovanović

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Kon: Treba razmišljati o zabrani kretanja, da se ide samo do prodavnice

Oglasna Tabla

Zvanično više od 500 novoobolelih u Srbiji, preminula još jedna osoba

Oglasna Tabla

Zaposlenima u prosveti plate ispod minimalca

Oglasna Tabla

U Užicu smanjen broj hospitalizovnih od Covid-19

Oglasna Tabla

Poziv ugostiteljima – Destinacijski rezervacioni sitem

Oglasna Tabla

TUGA: Preminula devojčica (13) koju je pokosio pijani vozač

Oglasna Tabla

Sazvana hitna sednica Kriznog štaba zbog sve većeg broja obolelih u Srbiji

Oglasna Tabla

„Obavezno nošenje maski za automobile, odlučio Krizni štab“: Nestorović na Instagramu izazvao buru

Oglasna Tabla

Novi planovi države za organske proizvođače

Oglasna Tabla