ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Велика акција пред нову школску годину: ЂАК СПОРТ ПОКЛАЊА 2.000 РСД ПОПУСТА ЗА КУПОВИНУ ПАТИКА

Након што је прошле године успешно реализовала акцију подршке породицама широм Србије у
припреми Ђак-а за полазак у школу, компанија ЂАК СПОРТ наставља да делима, приступом и
поступцима, кроз различите акције, улепша деци одрастање, а њихове родитеље охрабри и стави до знања да је увек ту да подржи безбрижно одрастање њихових и наших најмлађих и најважнијих чланова!
У овом посебном тренутку, док се враћамо школским клупама и спортским теренима, Ђак Спорт жели да подели са вама нешто изузетно – не само спортску опрему, већ и емоције, пажњу и пажљиво одабране поклоне. Са циљем да олакша почетак школске године, компанија Ђак вам поклања 2.000 рсд попуста за куповину било ког пара патика (чак и снижених).
То није само новчани износ, то је прилика да остварите своје спортске снове, да закорачите храбро напред ка терену ваших жеља. Без обзира да ли сањате о тркама, скоковима или просто уживању у свакодневним радостима, Ђак Спорт је уз вас.
Спремите се за повратак у школу, пустите машти на вољу и изразите свој модни начин облачења. Cool патике, тренди и урбани изглед су увек у моди. Без обзира на узраст, ЂАК СПОРТ, мултибренд ланац спортске опреме има све што је потребно да изразите вашу личност и заблистате у школи.
“Током скоро 30 година успешног пословања на тржишту Србије и суживота са нашим суграђанима, природан однос је узајамно давање, те отуда и наша континуирана жеља да се одужимо друштву из ког смо потекли и у којем живимо и послујемо. Друштвено одговорне активности одувек су биле саставни део нашег пословања, јер сматрамо да је важно да подржавамо једни друге, да пружамо истинску подршку породицама, а посебно најмлађим суграђанима, на путу ка здравом и активном животу.”, кажу у компанији Ђак Спорт и додају “Поред тога, стало нам је да наши купци знају да Ђак Спорт није само продавница. Ђак је део одрастања најмлађих, са нама многи праве прве спортске кораке. Ми смо део вашег узлета ка новим спортским висинама”.
Зато нема места за чекање, акција у Ђак Спорту је већ почела и траје до 30. септембра и односи се на куповину било ког пара ПАТИКА (чак и снижених). Поклон од 2.000 рсд попуста моћи ћете да преузмете и искористите у свим „Ђак Спорт“ радњама широм Србије. Осим тога, Ђак online
платформа је ту да вам омогући да искористите свој попуст и обавите куповину уз максималну удобност и практичност.
У Ђак понуди је велики избор модела познатих светских брендова, као што су: Nike, Adidas, Skechers,
Reebok, Puma, Kappa, New Balance, Hummel, kao i Converse, Under Armour,, али и многих других. Искористите прилику, користите свој поклон попуст и препустите се авантури спорта и емоција. Ђак Спорт је ту да вам помогне да учините сваки корак магичним.
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

У Србији пре подне киша, после подне разведравање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Гром до темеља спалио још једну кућу у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Филм „Златибор планина богова“ представљен златиборској публици (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Председници општина Пожега и Прибој поднели оставке

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору почело Балканско првенство у планинарској оријентацији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови састанак синдиката и представника Владе заказан за 5. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех ужичких школских библиотекарки

ОГЛАСНА ТАБЛА

Врхунско ЈЕЛО са кромпиром и кобасицама: Предлог за савршен ручак (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 30. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА