ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

“Вечити романтик” Жељко Васић одушевио публику на Краљевом тргу

У уторак вече, 8. августа, Краљев трг на Златибору био је испуњен музичком магијом, јер је популарни певач Жељко Васић одржао концерт пред бројном публиком. Његова препознатљива енергија, заносан вокал и неодољива харизма оставили су све присутне посетиоце без даха.


Васић је засијао на сцени изводећи своје највеће хитове „Без милости“, „Пратиш ме у стопу“, „Жена као ти“, „Не верујем ја“, „Само моја“ и бројне друге. Отпевао и своје најновије песме које је публика јако лепо прихватила певајући са певачем и при том направивши незаборавну атмосферу која је испунила читав Краљев трг. Присутни су поздравили сваку песму громогласним аплаузом, а многи су изразили своје одушевљење на друштвеним мрежама. Овај „Вечити романтик“ је још једном
доказао да има посебан начин на који се повезује са својом публиком коју води на незаборавно путовање кроз своју музику.

Након вечерашњег концерта посетиоце Златибора очекује још низ других концерата и манифестација у оквиру Златиборског културног лета. Наиме 9. августа је концерт „Гобо систерс бенда“, док је вече након тога концерт Јелене Томашевић на Краљевом тргу.

Сва дневна дешавања на Златибору и околини, као и сервисне информације можете у сваком тренутку пронаћи на wеб платформи zlatibor.live

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Летња школа роботике

Сарадња са градом Асуаном у свим областима, наредни сусрет у Ужицу у октобру

Рефест од 24. до 26. јула на Тић пољу

Богат програм “Златиборског културног лета“

СПЦ обележава празник посвећен светим мученицима Козми и Дамјану, у народу познат као Врачеви

Сунчано и врело из дана у дан – морамо се прилагодити јер ће потрајати

Савети неуролога – које симптоме не смете да игноришете у врелим данима

Летња школа роботике

Бесплатни превентивни прегледи у ОБ Ужице