ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Вечерас свечано отварање 41. Сабора ловаца Србије

Вечерасу  у 17 часова биће свечано отворен 41.  „Сабора ловаца Србије“ на Златибору.  Посебност овогодишње манифестације биће у чињеници да ће у оквиру ње Ловачко удружење Златибор обележити 120 година постојања.

Прослава јубилеја одржава се са малим закашњењем, с обзиром да је првобитно била планирана за децембар претходне године, у којој је ЛУ “Златибор” навршило 120 година од оснивања. Главна свечаност поводом обележавања овог датума одржаће се првог дана сабора, 24. фебруара, од 17 часова у „Пјевић ивент центру“, уз културно-уметнички програм и ловачку лутрију.

Пуцачка такмичења на стрелишту Зова одржаће се 25. фебруара. Почетак је у 10 часова, а дисциплине ће бити стандардне – покретна мета силуете вука, непокретна мета силуете срндаћа, глинени голубови, непокретна кружна мета на 200 метара и непокретна кружна мета на 300 метара. На истом месту одржаће се и надметање у припремању ловачког гулаша.

Завршног дана одржаће се лов на вука, који ће почети у 7 часова. Подручје на којем ће се лов одржавати накнадно ће бити утврђено, по испитивању трагова.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Општина Пријепоље обезбедила климе за породлиште, мајстори их уградили џабе – нису наплатили своје услуге

Свака друга фирма у Србији без запослених или с једним радником

Двојицу мушкараца у Ивањици ударио гом док су брали малине

Наредне недеље нови јавни позив за премије за млеко

Извучени први добитници Велике летње наградне игре

„Бубе“ стигле у златиборски ауто-камп

ОГЛАСНА ТАБЛА

Летњи биоскоп на отвореном 21. јула

Данас је Свети Прокопије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Снажна подршка ужичким пројектима средствима из опортунитета