ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Uživanje za sve generacije: Letnja sezona uveliko traje na Zlatiboru, organizovan bogat program za posetioce

LETNJA sezona na Zlatiboru uveliko traje, a za posetioce iz Srbije i regiona pripremljen je bogat program na tri lokacije.
Gotovo svako veče na Kraljevom trgu, u portim hrama Preobraženja Gospodnjeg i u Kulturnom centru Zlatibor biće organizovan program u kome će uživati sve generacije.

– Očekujemo da će ova letnja sezona na Zlatiboru biti rekordna i posebna po mnogo čemu. Na destinaciji i ovog leta očekujemo veliki broj gostiju iz Srbije, ali i iz zemalja regiona: BIH, Crne Gore, Makedonije, koji su tradicionalno jedni od najbrojnijih na Zlatiboru i uvek rado viđeni – rekao je direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

On je dodao da je interesovanje za „Zlatiborsko kulturno leto“ veliko, jer su se ljudi uželeli druženja i dobrog provoda.

– Ovog leta organizujemo koncerte Vlada Georgijeva, Marije Šerifović, Dejana Petrović i Simfonijskog orkestra RTS-a – najavio je Živanović.

Kapitalna investicija „Gold gondola“ pokazala se kao najveća turistička atrakcija, koja je za svega šest meseci rada prevezla 110.000 putnika.

– Gondola je postavila temelje razvoja novog Zlatibora. Ona je za nas prozor u svet, pokretač razvoja celog regiona, magnet za nove investicije i temelj razvoja modernog Zlatibora – zaključio je Živanović.

Izvor: novosti.rs / Foto: TO Zlatibor

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама

Данас се обележава Дан борбе против гојазности

Меморијално поетско вече

Успешан викенд за каратисте КК „Ужице“

У среду без воде потрошачи који се снабдевају са Живковића врела

Тијана се из Београда вратила у село и обновила чукундедину воденицу

Стижу нова правила о возачким дозволама