ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ужички Заветници: Власт прича предизборне бајке


Пред сваке изборе, власт у стилу Кристијана Андерсена и браће Грим почиње да прича бајке о величанственом животу који чека грађане у случају њихове победе, поручује Александар Милић, председник Градског одбора Српске странке Заветници.

-То је бајка у којој ће све да буде лепо и сјајно и у којој Србија почиње производњу српског Мерцедеса, а Ужице добија фабрику ни мање ни више него ауто делова, истиче Милић, наводећи да паркинг места, монтажне и подземне гараже, ничу као печурке после кише.

Он набраја и аеродром Поникве који, каже, постаје аеродром за цивилни саобраћај, на који ће слетати многобројни страни гости, жељни планинских центара и њихове руже ветрова и наводи да у предизборним обећањима “Ужице постаје еколошки град у коме се дише пуним плућима”.

-Плажа на Ђетињи од великог интересовања не може да прими све купаче у летњем периоду. Алге и жабокречина више не украшавају површину реке, јер је решено питање канализације у Турици, а Волујачки поток више не служи као сметлиште за све и свашта. Севојно добија магистрални цевовод, пасарелу, нову амбуланту која ће примати најмлађе пацијенате у две смене, набраја Милић досадашња предизборна обећања.

У њих је уврстио и обилазницу око Ужица, о којој се како каже прича “двадесету годину у низу”.

-Наравно, сви који живе у Ужицу и Севојну сведоци су да ништа од побројаних лепих жеља није испуњено. Сигурни смо да су и када су обећавали знали да неће урадити ништа, а пошто никада нису осећали одговорност за изговорену реч, не сумњамо да ће исти образац лажних обећања поновити и сада у моменту посете председника СНС-а Ужицу, поручују Ужички Заветници и закључују да ће се они “увек борити да свака изговорена реч у кампањи има тежину”.

Данас / А. Милошевић

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

ОГЛАСНА ТАБЛА

Удружење “Право у жицу” врло успешно на 8. фестивалу младих гуслара у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Асфалтирањем се завршавају радови у Улици Марије Маге Магазиновић (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Локални механизми за развој женског предузетништва у руралној средини (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Светски дан срца – 29. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба – Хобијем по свету

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива које ће важити до 6. октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА

На мобилном мамографу у Чајетини прегледано 788 жена, најављене нове активности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први „Ужички фестивал ходања“ у недељу 1. октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА