OГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ужички Заветници: Власт прича предизборне бајке


Пред сваке изборе, власт у стилу Кристијана Андерсена и браће Грим почиње да прича бајке о величанственом животу који чека грађане у случају њихове победе, поручује Александар Милић, председник Градског одбора Српске странке Заветници.

-То је бајка у којој ће све да буде лепо и сјајно и у којој Србија почиње производњу српског Мерцедеса, а Ужице добија фабрику ни мање ни више него ауто делова, истиче Милић, наводећи да паркинг места, монтажне и подземне гараже, ничу као печурке после кише.

Он набраја и аеродром Поникве који, каже, постаје аеродром за цивилни саобраћај, на који ће слетати многобројни страни гости, жељни планинских центара и њихове руже ветрова и наводи да у предизборним обећањима “Ужице постаје еколошки град у коме се дише пуним плућима”.

-Плажа на Ђетињи од великог интересовања не може да прими све купаче у летњем периоду. Алге и жабокречина више не украшавају површину реке, јер је решено питање канализације у Турици, а Волујачки поток више не служи као сметлиште за све и свашта. Севојно добија магистрални цевовод, пасарелу, нову амбуланту која ће примати најмлађе пацијенате у две смене, набраја Милић досадашња предизборна обећања.

У њих је уврстио и обилазницу око Ужица, о којој се како каже прича “двадесету годину у низу”.

-Наравно, сви који живе у Ужицу и Севојну сведоци су да ништа од побројаних лепих жеља није испуњено. Сигурни смо да су и када су обећавали знали да неће урадити ништа, а пошто никада нису осећали одговорност за изговорену реч, не сумњамо да ће исти образац лажних обећања поновити и сада у моменту посете председника СНС-а Ужицу, поручују Ужички Заветници и закључују да ће се они “увек борити да свака изговорена реч у кампањи има тежину”.

Данас / А. Милошевић

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Кромпир у Србији у јуну скупљи 152,6 одсто него пре годину дана, риба 74,4 одсто

Oglasna Tabla

Бензин у Србији појефтинио четири, а дизел два динара

Oglasna Tabla

Према најави РХМЗ локално се очекујe већа количина падавина!

Oglasna Tabla

Србијашуме тврде да им је нејасно због чега су стоваришта пелета празна

Oglasna Tabla

Како рефинансирати стамбени кредит

Oglasna Tabla

У Ужицу одржана друга јавна расправа о Предлогу Стратегије за младе

Oglasna Tabla

Аутомобил код Пријепоља улетео у двориште породичне куће, повређене две особе

Oglasna Tabla

Лицидерско срце 2022. – „Нек се врти коло, нек се чује дечја граја, нек нас игра увек спаја!“ (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Данас променљиво облачно, до 30 степени

Oglasna Tabla