ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ужички буџет премашио 4 милијарде динара

 

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ужице, 31. мај: Првим овогодишњим ребалансом предвиђено је увећање буџета за 432 милиона динара. Према предлогу ребаланса, усвојеном на данашњој седници Градског већа, ужички буџет у 2022. години износио би 4,205 милијарди уместо досадашњих 3,773 милијарди динара. Средства ребаланса уложиће се у послове инфраструктуре, нове инвестиције, у здравство, образовање, културу, социјалну област, предшколско образовање.

Чланови Већа прихватили су извештај о пословању градских предузећа у прва три месеца. У посматраном периоду негативно су пословали Градска топлана, Водовод, Дубоко, Велики парк и Стан. Разлози код ових предузећа садржани су у специфичности првог квартала пословања када још није отпочела грађевинска сезона и редовни послови.

Прихваћена је иницијатива Ужице развоја и дата сагласност извођачу радова Јединству из Севојна да започне и заврши радове на санацији клизишта у Улици Светозара Марковића, као и захтев месне заједнице Дубоко да се постојећа аутобуска линија од Ужица до Татинца продужи до станице Мало Дубоко.

Утврђен је предлог одлуке којом се приступа изради стратегије развоја урбаног подручја града Ужица и општина Чајетина, Пожега, Прибој и Бајина Башта, као и о приступању изменама и допунама плана детаљне регулације Касарна IV пук у Крчагову I фаза и плана генералне регулације Крчагово.

 

Град Ужице
https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србија се опрашта од косовских јунака, били су изузетни људи који нису могли да трпе зулум над својим народом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против грипа следеће недеље у домовима здравља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Додела Награде “Милутин Ускоковић”

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПК Торник: Дан пешачења

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас претежно сунчано и топлије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пети пут узастопно одбојкашице Србије на олимпијским играма

ОГЛАСНА ТАБЛА