ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Ужички акцијаши најавили пошумљавање Јелове горе

Ужички бригадири наставиће своје активности, које су започели 1.априла, обележавањем Дана омладинских радних акција, којима желе да подсете на радне акције у бившој Југославији и да промовишу савремени волунтаризам.

Чланови Удружења акцијаша и волонтера Ужица су, 1.априла, организовали радну акцију уклањања смећа са ужичког Старог града и крчења прилаза тој тврђави, а наставиће је у суботу на Јеловој гори.

Радиша Марјановић из тог удружењаје објасно да ће се радна акција пошумљавања на Јеловој гори организовати у суботу, 16.априла.

Он је позвао и заинтересоване грађане и љубитеље природе да се придруже акцијашима на локацији која се налази на око 400 метара од бившег мотела, према објекту управе ЈП Србијашуме.

За учеснике радне акције, додао је, обезбеђен је превоз аутобусом који креће у суботу у седам ујутро испред ужичког Народног позоришта.

Осим тог удружења, истиче Марјановић, суорганизатори те радне акције су Газдинство ЈП Србијашума у Ужицу и Црвени крст Ужице, а подржали су је ужичка удружења пчелара и планинара.

Данас / Н. К.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Последње скупштинско заседање у актуелном сазиву

Радови на реализацији пројеката града и ресорних министарстава

Исплата мајских пензија почеће 4. јуна.

Детаљи бруталног убиства у Сјеници: Ножем је убадала по глави и телу!

Гондола данас неће радити

Отказан концерт крагујевачког састава Ларска

У ужичком породилишту рођено пет дечака

И сунце и киша, температура до 26 степени

ГГ Слога: Свакодевно нас „бомбардују“ порукама колико је уложено у здравство Ужица