OGLASNA TABLA
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Užička “Tempera” i Ratko Erić na najvećem festivalu popularne muzike u ex-Yu “ULAZ festivalu”

ULAZ FESTIVAL: JEDINI FESTIVAL POPULARNE MUZIKE

Festival “Ulaz” biće organizovan od 11. juna do 13. juna 2019. godine. Ulaz je prvi i jedini festifal popularne muzike u Beogradu. Pored najvećih zvezda ex Jugoslavije nastupaju i naši Užičani, “Tempera” bend prdvođeni sada sa već poznatim Ratkom Erićem na čelu.


U Srbiji postoji mnogo popularnih festivala koji su sada već poznati i širom sveta. Exit, Love fest, Šuma fest, Color fest i drugi. Većna je bazirana na elektronskoj, tehno, house, psy, RNB, i stranoj muzici. Gde uživaoci ovih žanrova godinama već prepričavaju i svrstavaju ove izlaske i posete festivalima u najbolje dnevne i noćne žurke.

ULAZ FESTIVAL BEOGRAD

Na žalost uživaoci domaće muzike su bili lišeni ovakve vrste provoda, a festivalsku atmosferu svako treba doživeti. Festival je jedna posebna vrsta emocije koju donosi masovno okupljanje radi istog cilja-uživanja u istoj vrsti muzike, izvođača i provoda. Koncept će biti mešavina klubova i splavova, atmosfera koja dovodi do usijanja.

Popularna domaća muzika u Srbiji okuplja više različitih žanrova kao što su stara narodna muzika, folk, rnb, rep, trep , pop i rok.Najveće muzička imena ne samo u Srbiji već i na Balkanu naćiće se na festivalu Ulaz. Festival Ulaz će svoja vrata otvoriti na platou ispred beogradskog sajma gde će biti organizovano više od 45 koncerta za tri dana i imaće tri scene. Scena- Ulaz bina, scena- Koreni bina, scena-IDJ TV bina.

ULAZ FESTIVAL PROGRAM

ULAZ BINA

1. dan: Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović, Petar Grašo, Tropiko bend

2. dan: Željko joksimović, Aco Pejović, Dejan Petrović i Big bend, Magla bend

3. dan: Saša Matić, Adil, Amadeus bend, Marija Šerifović

KORENI BINA

1. dan: Vesna Zmijanac, Zvonko Bogdan, Andreana Čekić, Stevan Anđelković

2. dan: Haris Dzinović, Dragi Domić, Tempera bend

3. dan: Ana Bekuta, Milica Todorović, Dragan Kojić Keba

IDJ TV BINA

1. dan: Rasta, Teodora, Gasttozz, MC Yankoo, Cvija, Hazze

2. dan: Nikolija, Sha, Fox, Surrieal, Relja

3. dan: THCF, Corona X Rimski, Senidah, Connect, Marlon Brutal, DJ Prema i Mike Ride

 

Ako vam je teško da odlučite koja bina je po vašem ukusu, predlažemo izlaske po beogradskim kafanama, klubovima i splavovima gde često možete sresti izvođače koji će nastupati na festivalu „Ulaz“.

Najposećenija mesta kao što su splav Tag, splav Uzbuna, splav Bridge, splav Kartel, splav Bajka, splav Port, splav Konzulat, splav River, splav Freestyler, splav Lasta, splav Leto, splav Money, splav Shake n Shake, Kafana Na Vodi i Baraka. Splav je odličan izbor kao priprema za najveći festival na Balkanu.

ulaz festival

Pre splava posetite kafanu, a klub je uvek dobar izbor za after party. Kada sve to iskusite u jednom danu možda možete imati približnu sliku provoda na festivalu „Ulaz“.

ULAZ FESTIVAL IZVOĐAČI

Da ponovimo još jendom, ovog puta po danima:

Četvrtak 11. jula nastupiće Petar Grašo, Tropico bend, Zvonko Bogdan, Andreana Čekić, Vesna Zmijanac, Stevan Anđelković, Teodora, Rasta, MC Yankoo, Gasttozz, Hazze i Cvija.
Petak 12. Jula : Željka Joksimovića, Magla bend, Acu Pejovića, Dejan Petrović Big Band, Tempera bend, Harisa Džinovića, Dragog Domića, Nikoliju, Surreal, Fox, Sha i Milija.Poslednji dan festivala je u subotu 13. jula, slušaćemo hitove Saše Matića, Ane Bekute, Amadeus benda, Adila, Milice Todorović, Dragana Kojića Kebe, THCF, Corona x Rimski, Senidah, Connect, Marlon Brutal i DJ Prema i Mike Ride.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

“Nemojte me pipati, molim vas!” Učenika iz Užica seksualno zlostavljao taksista koji ga je vozio na maturski ispit. Policija odmah privela napasnika!

Oglasna Tabla

Od sutra stroga kontrola – svi uređaji policije otkrivaće pijane i drogirane vozače

Oglasna Tabla

Najbolje užičko-Najveći pećinski portal na Balkanu

Oglasna Tabla

Zašto nikako ne smete da stavljate krastavac i paradajz zajedno u salatu

Oglasna Tabla

Otkrila je Novaka, proglašena za jednog od najboljih trenera na svetu, a od svog radase nije obogatila: Ovo je priča o legendarnoj Jeleni Genčić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan velnesa obeležen na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Održano školsko takmičenje u ribolovu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Biblioteka vas čeka

Oglasna Tabla

I jutros smo platili Titov dug: Legla nam je rata od 20 miliona evra

Oglasna Tabla