9.2 C
Uzice
октобар 15, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Užice u „Najboljih 99 u Srbiji“

Na Visokoj turističkoj školi u Beogradu održana je dodela priznanja „Najboljih 99 u Srbiji“ u organizaciji Udruženje za razvoj turizma i ekologiju „Srbija koju volim“ a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije Vojvodine, Beograda, Privredne komore Srbije kao i drugih relevantnih institucija u oblasti turizma.

U ime grada Užica sertifikat za „Najboljih 99 u Srbiji“ u kategoriji turističkih mesta, turističkih centara i informativnih centara primila je Maja Vermezović članica Gradskog veća zadužena za turizam. Ona je ovom prilikom istakla da je ovim priznanjem Užice sa svojim resursima prepoznato kao značajan turistički potencijal Republike Srbije spreman da svoju ponudu usmeri ka međunarodnom turističkom tržištu.


Osim Grada Užica dobitnici ovog značajnog priznanja su i Narodni muzej Užice sa spomen kompleksom „Kadinjača“, Jokanovića kućom i hidroelektranom „Pod Gradom“ i Udruženje lončara „Zlakusa“ Užice u kategoriji muzeji-kulturno istorijski spomenici – manifestacije-prirodne atrakcije. Dobitnik nagrade je i pekara „Šuljaga“ u kategoriji restorani sa tradicionalnom kuhinjom, prepoznatljivom po svom sadržaju.

Užice – Oglasn Tabla/uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Dve bronzane medalje za karatiste Užica

Oglasna Tabla

Brze pizza rolnice (video)

Oglasna Tabla

U novom pravoslavnom hramu u Krčagovu obeležena Slava Pokrov Presvete Bogorodice (VIDEO)

Oglasna Tabla

Данас је Покров Пресвете Богородице

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije -„Uplakana Katarina“

Oglasna Tabla

Nedostaje pet miliona evra: Otvaranje aerodroma Ponikve tokom 2020?

Oglasna Tabla

PROGNOZA ZA SLEDEĆU NEDELJU: Kao da je jul, ne oktobar – temperatura do 29!

Oglasna Tabla

MUP: Pojačana kontrola prevoza dece

Oglasna Tabla

SBB fondacija u akciji čišćenja u Užicu

Oglasna Tabla