FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Užice istaklo kandidaturu za domaćina MOSI igara 2021. godine

Gradsko veće pokrenulo je postupak da Užice bude domaćin MOSI igara 2021. godine. Usvajanjem predloga odluke, o kojem će se izjasniti i odbornici gradske Skupštine, krenuće se u kandidaturu da za tri godine Užice bude organizator 58. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara. Iako poseduje potrebnu sportsku infrastrukturu, smeštajne i ugostiteljske kapacitete za organizaciju jedne ovakve sportske manifestacije, Užice decenijama nije bilo domaćin i 2021. godina biće lepa prilika da ugosti učesnike te 58. manifestacije po redu.

Zamenik gradonačelnika Užica Nemanja Nešić je ovom povodom rekao da Užice, iako najveći grad na području koje pokrivaju MOSI, od 1971. godine nije bilo njihov domaćin.

„Siguran sam da su i nivo infrastrukture i smeštajnih kapaciteta kao i naše sposobnosti, dovoljan garant da komisija koja bude odlučivala o svemu tome pruži nama podršku i siguran sam da će Užice biti, ne samo dobar domaćin i dobar organizator, već da će to biti najbolje organizovane igre do sada.“

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

VOLIM MOG MILOJKA (74) IAKO JE STARIJI 53 GODINE! SVI KAŽU DA SAM S NJIM ZBOG PARA, A MI ŽIVIMO OD 50.000 DINARA! Milijana (21) iz Požege o čijoj vezi bruji Srbija otvorila dušu i otkrila sve!

Oglasna Tabla

SNS Užice: Najoštrije osuđujemo divljačko ponašanje dela opozicije

Oglasna Tabla

Mihajlović: Krajem marta počinju radovi na auto-putu ka Požegi

Oglasna Tabla