25.4 C
Uzice
јун 12, 2019
FOTO RAZGLEDNICA NAJAVE I DOGAĐAJI

UŽICE DOMAĆIN DRŽAVNOG PRVENSTVA U SPORTSKOM PENJANJU

Drugo kolo juniorskog  prvenstva Srbije u sportskom penjanju na prirodnu stenu, održaće se  u subotu 8. oktobra u Užicu, na lokaciji kod Velike brane. Najbolji juniori Srbije takmičiće se u disciplinama: težinsko i brzinsko sportsko penjanje.

unnamed-2

Takmičenje počinje u 10 časova, a do sada je prijavljeno 30 takmičara, mada se očekuje veći broj učesnika s obzirom da je prijavljivanje u toku, a konačna lista znaće sa uoči samog starta. Ovo je drugi put ove godine da se na lokacijama u Užicu organizuje državno prvenstvo u sportskom penjanju na prirodnoj steni nakon julskog takmičenja, što je dokaz ne samo dobre organizacije, već i prirodnih pogodnosti koje je SPK „Stari grad“  iskoristio opremivši penjališta koja zadovoljavaju kriterijume potrebne za organizaciju ovakvih takmičenja.

unnamed

Organizator  takmičenja čiji je realizator Sportsko penjački klub „Stari grad“, je  Komisija za sportsko penjanje planinarskog saveza Srbije, Ministarstvo za sport i omladinu, a suorganizator ovog kola je i Grad Užice.

Izvor: Sportsko penjački klub Stari grad
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Stamatović: Demarš Ambasadi SAD, otkazati angažman Bleru!

Oglasna Tabla

SNS Zlatiborskog okruga donirao pomoć Kraljevčanima vrednu preko milion dinara

Oglasna Tabla

Proleće na Zlatiboru idealno za boravak osoba osetljivih na polene

Oglasna Tabla