Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ужичанин Виктор Лукић спасао живот Раду кога је ујео стршљен на мотору

Радосав Раде Коларевић, који је 14. јула возио на путу Кадињача-Ужице и усред вожње мотора доживео велики пех. Срећом у исто време ту је пролазио Ужичанин Виктор Лукић, кога Раде не познаје, а управо он му је спасао живот. Прича о његовом гесту и Радетовој великој захвалности раширила се на Фејсбуку радио-водитељa Николe Митровићa.

– Возач мотора Раде Коларевић тражи возача који га је 14.07. ове године повезао на путу Кадињача – Ужице. Наиме, возача мотора ујео је стршљен, позлило му је, успео је само да заустави мотор и махне возачу који је у том тренутку наишао. Колико се сећа, пре него што се онесвестио, ради се о аутомобилу ужичких регистарских таблица црвене боје, можда „дачиа логан“ и возачу који је имао браду. Моториста је довезен у хитну помоћ око 12.15 сати, али ни ту због хитности нису узети подаци о возачу. Раде Коларевић жели да пронађе возача који му је свакако спасио живот – гласила је порука коју је Никола поделио са свима.

Врло брзо, Раде је сазнао коме треба да се захвали. У коментарима се јавила супруга Ужичанина Виктора Лукића, написала његов број телефона и, како је касније додала, Раде и Виктор су се чули и договорили сусрет.

Тај сусрет се потом и заиста догодио, међу коментарима се појавила и њихова заједничка форографија, а Радосав је написао “Мој доживотни пријатељ и ја! Велико ти Хвала”.

Испод ове објаве низала су се одушевљења корисника Фејсбука и све похвале за овај хумани гест.

“Док има добрих људи биће наде за добро човечанство”, “Браво за јавну захвалност,и свака част што постоје људи који су још увек само људи…”, “Свака част браво за Виктора”, “Још увек има хуманих људи….има наде за нас…Браво за обојицу…”, “Хвала Богу на добрим људима”.

Курир.рс/Објектив

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Уводи се забрана претицања за камионе на ауто-путу?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нове радионице у СтаПарку током викенда

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кад унуци засуку рукаве и прабаби исцепају дрва за зиму

ОГЛАСНА ТАБЛА

Здрава Србија предлаже референдум против увођења санкција Русији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Петар Божовић сјајан на првенству Балкана за ветеране

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфо-центар Пописа 2022 почео са радом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Попис почиње у суботу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обавештење – Пројекције на мултимедијалној фонтани

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији расте као коров, а најздравији је природни лек на свеету: Лечи срце и смирује живце! Ево како се користи

ОГЛАСНА ТАБЛА