ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Ужичанин Виктор Лукић спасао живот Раду кога је ујео стршљен на мотору

Радосав Раде Коларевић, који је 14. јула возио на путу Кадињача-Ужице и усред вожње мотора доживео велики пех. Срећом у исто време ту је пролазио Ужичанин Виктор Лукић, кога Раде не познаје, а управо он му је спасао живот. Прича о његовом гесту и Радетовој великој захвалности раширила се на Фејсбуку радио-водитељa Николe Митровићa.

– Возач мотора Раде Коларевић тражи возача који га је 14.07. ове године повезао на путу Кадињача – Ужице. Наиме, возача мотора ујео је стршљен, позлило му је, успео је само да заустави мотор и махне возачу који је у том тренутку наишао. Колико се сећа, пре него што се онесвестио, ради се о аутомобилу ужичких регистарских таблица црвене боје, можда „дачиа логан“ и возачу који је имао браду. Моториста је довезен у хитну помоћ око 12.15 сати, али ни ту због хитности нису узети подаци о возачу. Раде Коларевић жели да пронађе возача који му је свакако спасио живот – гласила је порука коју је Никола поделио са свима.

Врло брзо, Раде је сазнао коме треба да се захвали. У коментарима се јавила супруга Ужичанина Виктора Лукића, написала његов број телефона и, како је касније додала, Раде и Виктор су се чули и договорили сусрет.

Тај сусрет се потом и заиста догодио, међу коментарима се појавила и њихова заједничка форографија, а Радосав је написао “Мој доживотни пријатељ и ја! Велико ти Хвала”.

Испод ове објаве низала су се одушевљења корисника Фејсбука и све похвале за овај хумани гест.

“Док има добрих људи биће наде за добро човечанство”, “Браво за јавну захвалност,и свака част што постоје људи који су још увек само људи…”, “Свака част браво за Виктора”, “Још увек има хуманих људи….има наде за нас…Браво за обојицу…”, “Хвала Богу на добрим људима”.

Курир.рс/Објектив

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

ОГЛАСНА ТАБЛА

Удружење “Право у жицу” врло успешно на 8. фестивалу младих гуслара у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Асфалтирањем се завршавају радови у Улици Марије Маге Магазиновић (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Локални механизми за развој женског предузетништва у руралној средини (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Светски дан срца – 29. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба – Хобијем по свету

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива које ће важити до 6. октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА

На мобилном мамографу у Чајетини прегледано 788 жена, најављене нове активности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први „Ужички фестивал ходања“ у недељу 1. октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА