24.6 C
Uzice
август 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

UŽIČANIN OSTAVIO AUTOMOBIL NA PARKINGU, KADA JE DOŠAO PO NJEGA ZATEKAO GA ŠOK

Milivoje Gazdić (64) iz Užica ni danas ne zna ko je pretprošle noći udario u njegovog „renoa“, parkiranog na trotoaru u Ulici Nikole Pašića u naselju Rakijska pijaca, koji je od siline udara sleteo u Carinski potok.

Vinovnik udesa je pobegao sa lica mesta, policija ga još nije pronašla, a jedino što je poznato je da je automobil koji je izazvao udes metalik plave boje. To dokazuju ostaci limarije na mestu gde je došlo do sudara. U ponedeljak oko tri sata ujutro nepoznato vozilo izletelo je sa kolovoza na trotoar, udarilo otpozadi Gazdićev automobil koji se survao u Carinski potok. „Metalik plavi“ za kojim policija traga, potom je zakačio „juga“ i „forda“ koji su bili parkirani levo od „renoa“ a zatim nestao ulicom prema naselju Carina.

kjjktkqTURBXy9kYWU5MmFhNjk4Yzc5YTgzMzM2OWUwNWNjYWEwNjA2NC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

– Ujutro oko šest pošao sam u prodavnicu. Na mestu gde sam parkirao nije bilo mog automobila. Okretao sam se sam levo – desno, na suprotnu stranu ulice, čak i posumnjao na samog sebe da sam uopšte tu parkirao. A onda sam uočio razbijene farove, pogledao ispred sebe i imao šta da vidim – iz potoka su vireli točkovi mog automobila koji se „nosem“ pobio u korito i krovom udario u zid na suprotnoj strani – prepričava Gazdić.

Slučaj je, kaže, odmah prijavio policiji, gde su ga obavestili da je uviđaj izvršen. Odgovor zašto mu odmah nije javljeno da mu je auto završilo u ambisu, dodaje, nije dobio.

– Čovek koji živi sa druge strane potoka ispričao mi je da je čuo kako je nešto puklo, par minuta kasnije izašao da vidi o čemu se radi, ali automobila koji je izazvao udes nije bilo. Opazio je dvojicu koji su sa ulice uzeli registarsku tablicu i pobegli. Pregledali smo snimke sa nekoliko sigurnosnih kamera, na nekima se vidi automobil koji nailazi velikom briznom, ali ne i koji – kaže Milivoje Gazdić.

Jedan komšija iz zgrade preko puta kazao mu je da mu se učinilo da je udes izazvao metalik plavi „pežo 206“ boje koji je posle sudara pobegao, a drugi da je neko, na parkingu iza iste zgrade, nekoliko minuta posle udesa menjao gumu na vozilu tamne boje.

– Juče sam pozvao jednu privatnu firmu da sajlama izvuče mog „renoa“. U međuvremnu neko se parkirao na mesto nad potokom gde odakle je sleteo moj automobil, pa ovi nisu mogli da priđu dovoljno blizu i izvuku „renoa“, – dodaje Gazdić.

Kaže, njegov automobil koji je pretrpeo totalnu štetu star je 26 godina ali dobro očuvan.

– Meni sada ne pada na pamet da ga plaćam nekome da vadi auto iz potoka. Para za to nemam. Ako smeta, neka gođe komunalna policija, ko god, neka ga izvade kako znaju i umeju, – zaključuje Gazdić.

Izvor: Blic / V. Lojanica
Foto: V. Lojanica

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Proročanstvo poslednjeg Tarabića: Evo zašto će svi želeti da se sklone baš u Srbiju

Oglasna Tabla

Novi pravilnik: Na ekskurziji sva deca u autobusu moraće da stave pojas

Oglasna Tabla

Slanina i čvarci skupi jer su deficitarna hrana

Oglasna Tabla