26.1 C
Uzice
август 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

UŽIČANIN MIRKO MINIĆ OSVOJIO 5 MEDALJA NA PRVENSTVU BALKANA ZA VETERANE

Prethodnog vikenda u Bugarskoj je održano Prvenstvo Balkana za veterane. Na takmičenju je boje Srbije branio Mirko Minić atletičar atletskog kluba Užice. Mirko je nastupio u pet trka za svega tri dana i doneo pet odličja za našu državu, samim tim Mirko Minić je postao najbolji takmičar ovogodišnje balkanijade sa najviše osvojenih odličja .
Prvog dana takmičenja Mirko Minić je nastupio u trci na 5 000 metara i osvojio prvo mesto , kasnije popodne Mirko je nastupio u trci na 800m i osvojio drugo mesto ali mu je zlato izmaklo u poslednjih 10 metara trke . Drugog dana takmičenja Mirko je nastupio u trkama na 10 000m i 1500m u obe trke je osvojio prvo mesto. Zadnjeg dana takmičenja, to jest u nedelju, Mirko je nastupio u Balkanskoj štafeti gde je trčao 800m a ta štafeta je na kraju osvojila drugo mesto
Mirko Minić : ,, I više sam nego zadovoljan svojim nastupom na ovom balkanskom prvenstvu iako sam bio povređen i jedno vreme nisam trenirao uspeo sam da se oporavim i da dokažem da sam slobodno mogu reći jedan od najboljih veterana Balkana hteo bih samo da se zahvalim deci iz atletskog kluba Užice bez čije podrške bi mi mnogo teže bilo da ostvarim ove rezultate“.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Više pokušaja vantelesne oplodnje o trošku države

Oglasna Tabla

Moguće povećanje plata u javnom sektoru u proseku za sedam odsto

Oglasna Tabla

Ćevapi i ajvar po receptu Džejmija Olivera: Probajte novi recept za čuveni srpski specijalitet koji će vas oduševiti

Oglasna Tabla