30.8 C
Uzice
август 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Užičani se u Valjevu okitli zlatom na prvom internacionalnom City Games (FOTO)

Mladi Užičani, Bojan Blagojević, Boris Kuzmić, Ivan Matevski, Vladimir Dacović, Jelena Milekić i  Sara Slović juče su osvojili zlatnu medalju u prvom krugu internacionalnog takmičenja City Games koji se održao u Valjevu.

City Games karavan krenuo je na svoju turneju 12. jula u Valjevu u kompleksu SRC Petnica.Samo takmičenje koje najviše podseća na nekadašnje legendarne “Igre bez granica”. Grad koji bude najbolji u Srbiji kvalifikuje se za evropsko City Games finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu. Tamo će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima što će biti pravi spektakl koji na ovim prostorima još nije viđen”, kaže autor i direktor projekta Miroslav Krzyk.

City Games karavan krenuo je iz Hrvatske a u Srbiju stigao je 4. jula. Kvalifikacije se nastavljaju 12. jula u Valjevu, 14. jula u Loznici, 16. jula u Knjaževcu i 18. jula u Vranju. Na bazenima u Čačku je drugo polufinale, a 22. jula na Zlatiboru, najbolji gradovi će se boriti za titulu prvaka koji će predstavljati Srbiju na evropskom finalu 2020. godine u Luksemburgu.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Počeo Žestival sa „Veče Užičkih aforističara i sećanje na užičke legende“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Otvoren zlatiborski muzej maketa

Oglasna Tabla

Međugradski autobusi ići će auto-putem Miloš Veliki tek od oktobra 2020.

Oglasna Tabla