Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ужичани са пријатељима из Љубовије однели хуманитарну помоћ на Косово и Метохију (ФОТО)

Протеклог викенда наши суграђани Периша Петрић и Александар Арсић, дугогодишњи учесници у поклоничким путовањима и хуманитарним акцијама у сарадњи са Хришћанском Православном Заједницом „Свети Јован Богослов“ из Љубовије, учествовали су у хуманитарној акцији помоћи нашим сународницима на Кoсову и Метохији.

Том приликом акција је обухватала више домаћинстава у Лепосавићу, Грачаници, Призрену, Великој Хочи, Ораховацу и Врбовацу.

Угроженим породицама је уручена помоћ у виду гардеробе, обуће, уређаја беле технике, робе широке потрошње, као и једна моторна тестера.

Хришћанска Православна Заједницоа „Свети Јован Богослов“ овом приликом се захваљује на донацијама локалних привредника из Ужица:
Предузећу Сретен Гудурић, предузећу Турбо Сервис, радњама Имаго и Шумадија, радњи Вини Пу, бутику Респецт, сткр Мици, школици Коцкица, фирми Текстил, фирми Арду спорт као и многобројним суграђанима који су учествовали у овој хуманитарној акцији.

Наше мало некоме значи много!

 

oglasnatabla.info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Општина Чајетина обезбедила бесплатне очне прегледе за своје становнике

ОГЛАСНА ТАБЛА

29. септембра обележава се Светски дан срца

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грађанска читаоница „Либерграф“ изражава жаљење због усвајања Одлуке о заштити акумулације „Врутци“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Четворица настрадалих младића из Ужица никад неће бити заборављени: Осликава се мурал за Владимира, Уроша, Стефана и Николу и то на деоници на којој су изгубили животе (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Локални механизми за развој женског предузетништва

ОГЛАСНА ТАБЛА

Милија испричао како је пре 38 година устао из мртвих: Спремили му сахрану, купили црнину, чак и гроб обележили! А онда сам оживео

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа „Свињски отац“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа „Дугоња, Трбоња и Видоња“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Усвојен други ребаланс града Ужица и износи 4,52 милијарде динара

ОГЛАСНА ТАБЛА