14 C
Uzice
новембар 12, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

Užas u osnovnoj školi! Đak tukao direktora sedištem od bicikla: Prvo ga je udario u glavu, a zatim mu zadao više udaraca pesnicama!

U OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Mitrovici L. S. u učionici je fizički napao direktora te škole Zorana Đurića (53)

Učenik osmog razreda OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Mitrovici L. S. juče ujutru je u učionici fizički napao direktora te škole Zorana Đurića (53) i više puta ga udario sedištem bicikla po glavi.

Napad na direktora se dogodio u devet ujutru u prepodnevnoj smeni, prilikom obilaska, u koji direktor škole Đurić redovno ide. Nezvanično saznajemo da je razlog napada bilo to što je direktor opomenuo učenika L. S. da ne jede u učionici, tokom časa geografije.

Posle ovoga je đak izašao iz učionice, a zatim se vratio sa sedištem od bicikla i nasrnuo na Đurića. Prvo ga je udario sedištem u glavu, a zatim mu zadao više udaraca pesnicama.

Odmah nakon ovog incidenta direktor Đurić je odveden na pregled u ambulantu Hitne pomoći, a još nije poznato koliko su teške njegove povrede. Policija je obaveštena o slučaju i patrola je odmah izašla na teren kako bi utvrdila sve okolnosti ovog slučaja. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o učeniku koji je i ranije pravio probleme u toj školi.

Iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja poručuju da su obavešteni da je došlo do incidenta u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Mitrovici.
– Škola je ispoštovala proceduru i obavestila školskog policajca, SUP, Centar za socijalni rad, Školsku upravu Novi Sadi, prosvetne inspektore u Sremskoj Mitrovici i održala sastanak Tima za zaštitu od diskriminacije, nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja. Naše ministarstvo je preduzelo sve korake iz svoje nadležnosti – naveli su iz Ministarstva prosvete.

U OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ poručili su za Kurir da ne mogu da daju izjave dok se direktor ne vrati iz ambulante, što se nije dogodilo do zaključenja ovog broja.

Izvor: kurir.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Za napad na izvršitelja do 12 godina zatvora

Oglasna Tabla

Čudotvorni izvor kod Bajine Bašte: ovom vodom lečili su šugu u aziji, a po spas dolaze I nerotkinje! Zovu ga još I ljubavni izvor, evo I zašto

Oglasna Tabla

Luka i Elena osvojili 5 medalja za Užice

Oglasna Tabla

„Lorencačo“ najbolja predstava 24. Jugoslovenskog pozorišnog festivala

Oglasna Tabla

Predavanje u Užicu: Eminentni stručnjaci na temu derivacionih mini hidroelektrana

Oglasna Tabla

Predavanje „Cenzura u bibliotekarstvu i izdavaštvu“ u Narodnoj biblioteci Užice

Oglasna Tabla

Albanski špijun uzeo avans od 30 hiljada evra za dokumentaciju o mašini za pravljenje municije: Vojni projekat trebalo da završi u Makedoniji, Kataru i BiH!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za 12. novembar (utorak)

Oglasna Tabla

Tetke dobile status trećeg roditelja

Oglasna Tabla