ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Usvojen program zimskog održavanja ulica, trotoara, lokalnih puteva i ostalih javnih površina

Užice – Članovi Gradskog veća usvojili su, na današnjem zasedanju, Program zimskog održavanja ulica, trotoara, kao i lokalnih puteva na području Užica. Programom je obuhvaćeno preko 60 ulica i preko 20 lokalnih puteva raspoređenih u tri grupe prioriteta, navodi se na sajtu grada. Kod prve grupe prioriteta obaveza je da ulice i putevi budu očišćeni u roku od 24 časa od prestanka padavina, dok je kod druge i treće grupe taj vremenski rok 48 sati.

Definisana je organizacija održavanja i sprovođenja čišćenja, angažovana potrebna mehanizacija i pripremljene potrebne količine soli, kalcijum hlorida i rizle za posipanje.

Kod čišćenja trotoara i drugih javnih površina, Program obuhvata dve grupe prioriteta sa preko 40 lokacija. Ove godine, u Programu se nalazi i čišćenje i posipanje stepeništa koja su nalaze oko škola.

Čišćenje delova trotoara ispred poslovnih objekata i stambenih prostora, obaveza je vlasnika tih prostora koji su dužni da se staraju o njima.

Utvrđeni su predlozi odluka o davanju saglasnosti na izmenu godišnjeg programa poslovanja „Stana“ i o raspodeli dobiti iz prethodnih godina koju je ostvarila „Niskogradnja“.

Glas zapadne Srbije

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Теја Дора представљаће Србију на Песми Евровизије

Туристичка понуда Златибора на 4. Међународном сајму туризма „Бања Лука 2024“

НОВА: Телеком Србија подигла цене, корисници немају право на жалбу

Деца преступници – жртве или насилници којима треба судити као одраслима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли је Србија спремна за месо из лабораторије

Временска прогноза за недељу – 3. март

Лепа Брена проџект

Малинари траже од хладњачара да до 5. марта саопште откупну цену малине

Златибор центар припрема спортских екипа