Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Успешно спроведена Тројка из блока на Златибору

Спортски хуманитарни догађај „Тројка из блока“ први пут је одржан на Златибору, а велики број посетилаца и учесника на Краљевом тргу оставио је одличан утисак, уз велику количину прикупљеног новца за породицу Радевић. 

Такмичење у шутирању тројки било је веома примамљиво за публику на Краљевом тргу, многи су и сами пожелели да се опробају и тиме су се укључили у хуманитарну акцију Тројка из блока. Познати хуманитарно – спортски караван стигао је и на Златибор и током четворочасовног програма на такмичењу је учествовало преко 150 људи, а услов за учешће је била донација од најмање 300 динара.

Иако су сви учесници Тројке из блока победници јер су показали хуманост на делу, најбољи у такмичењу био је Андреј Јелушић који је убацио највише тројки, док је друго место припало Чајетинцу Николи Милутиновићу. У финале и међу 10 најуспешнијих шутера пласирали су се и Немања МарјановићАлександар Кутлешић и Ђоко Вуксановић који су на домаћем терену достојно представили своје место. 

Организатор Тројке из блока већ годинама је организација „Срби за Србе“ која се бави прикупљањем помоћи за вишечлане српске породице које живе у тешким условима. Осим котизација за учешће и донаторских кутија, сав приход од продаје хране и пића иде у фонд за хуманитарну помоћ која је на овом догађају усмерена за породицу Радевић из села Вишњево у општини Сјеница. Овај догађај подржало је и више од 30 спонзора са већим донацијама, а добар одзив на првој златиборској Тројци из блока наговештава да ће се неки од догађаја из ове кампање и убудуће одржавати у општини Чајетина.  

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Здрава Србија предлаже референдум против увођења санкција Русији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Петар Божовић сјајан на првенству Балкана за ветеране

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфо-центар Пописа 2022 почео са радом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Попис почиње у суботу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обавештење – Пројекције на мултимедијалној фонтани

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији расте као коров, а најздравији је природни лек на свеету: Лечи срце и смирује живце! Ево како се користи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечне зараде жена у домаћем ИТ сектору 1.300 евра, мушкараца 1.700

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено седам беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас променљиво време, киша местимично

ОГЛАСНА ТАБЛА