ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Успешно одржан тренинг „Активнија Србија“ на Златибору

У оквиру 12. Међународног фестивала спортског филма на Краљевом тргу на Златибору у петак, 25. августа одржан је јавни тренинг на отвореном уз стручно вођство тренера „Активније Србије“. Овај вид активности је био прилагођен деци која су кроз игру уживала у забавно-рекреативном програму и креативним радионицама.

Пројекат „Активнија Србија“ је осмишљен као масовни јавни тренинг на коме суграђани могу бесплатно да вежбају. Сваког месеца јавни тренинг се организује на главним трговима широм Србије. Стручни тим који је састављен од доктора спортских наука, нурициониста и тренера са Факултета спорта и физичког васпитања, који са Министарством омладине и спорта подржавају спортско едукативни пројекат „Активнија Србија“. Циљ овог пројекта је подизање свести грађана да се баве физичком активношћу ради очувања здравља.

Пријављени вежбачи су имали прилику да учествују у такмичењу у играма  „Активнији малци“ од 5 до 11 година. Том приликом су добили дипломе, као и поклоне.

Након јавног тренинга у оквиру каравана “Активнија Србија“ на летњој позорници Краљевог трга  настављају се програми садржајног “Златиборског културног лета“. Поводом 99 година трајања и успеха Радио Београда и 60 година Музичке продукције РТС- а, Радио-телевизија Србије поклања публици музички спектакл „РТС звук“, који ће бити одржан у петак, 25. августа на Краљевом тргу са почетком у у 20.30 часова.

Подсећамо да је све информације о дневним дешавањима на Златибору и околини могуће пратити на веб апликацији zlatibor.live.

ТО Златибор

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Пети пут узастопно одбојкашице Србије на олимпијским играма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Гориво поскупљује још шест динара, бићемо апсолутни рекордери

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грађани више подизали кеш и стамбене кредите, мање потрошачке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пола запослених у Србији прима мање од 64.734 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фигура жене у гусларству: Стеванија једнака међу њима (ФОТО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Меморијално музичко-књижевно вече

ОГЛАСНА ТАБЛА

Традиционалном акцијом удружење “Јефимија” и град Ужице придружили се кампањи “Дај педалу раку” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Југословенка у ГКЦ

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 82. годишњица ослобођења Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА