OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Uspešna sezona za Kamp Zlatibor

Nakon uspešne letnje turističke sezone na Zlatiboru i auto kamp na ovoj destinaciji može se pohvaliti odličnim rezultatima. Pored pet kamperskih grupa ih Holandije u kojoj se ovaj auto kamp promoviše preko postojećih kamp asocijacija, udruženja, sajtova, kamp Zlatibor postao je privlačan i za britansko tržište. Ove sezone zabeležena je poseta grupe kampera ali i individualnih gostiju iz Velike Britanije.

Takođe na nemačkom tržištu beležimo rast i u smislu dolaska novih posetilaca kampa, ali i u smislupovratka starih gostiju. Posebno se ističe činjenica da smo kao organizacija koja pruža usluge za boravak kampera na turističkoj destinaciji Zlatibor istaknuti u Finskim dnevnim listovima sa pozitivnim kritikama stručne javnosti. Činjenica koja ohrabruje je i to da pored velikog broja organizovanih grupa, u kampu na Zlatiboru boravi sve veći broj individualnih kampera. Kamp Zlatibor izuzetno je ponosan na činjenicu da je već par godina unazad mesto organizovanja auto skupa Volksvagen buba, poznatijem pod imenom „Bubijada“ koja se ove godine održavala od 19. do 22. jula. Tom prilikom su se sastali vlasnici Volksvagen buba iz svih krajeva Srbije ali i iz regiona, dok su posetioci imali mogućnost da vide neke od najlepših primeraka ovog automobila. Iz godine u godinu broj kampera na Zlatiboru sve više raste. Odlični uslovi i kvalitet koji opravdava maksimalne tri zvezdice kampa razlog su da se gosti uvek iznova vraćaju na Zlatibor.

Aktivnosti Turističke organizacije Zlatibor usmereni na propagandu i nove sadržaje uslovili su dolazak velikog broja kampera i sa novih tržišta, pa se kamp Zlatibor na prvom mestu može pohvaliti izrazitom konkurentskom prednosti u odnosu na ostale vidove ovog smeštaja u Srbiji. Zadovoljni ovogodišnjim rezultatom poslovanja, auto kamp već počinje sa pripremama za sledeću godinu. Novi i još bolji uslovi u kampu, promocije na tradicionalnim ali i novim tržištima kroz marketinške aktivnosti turističke organizacije Zlatibor, nastupi na najvećim sajmovima širom Evrope su aktivnosti koje će biti preduzete u narednom periodu kako bi rezultati bili što bolji a posetioci što zadovoljniji boravkom u kampu i na Zlatiboru.

Izvor: TO Zlatibor

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Eko agrar: Zahtevi za subvencije poštom

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za petak – 10. jul

Oglasna Tabla

Od prethodnog izveštaja do danas potvrđeno 10 novih slučajeva virusa „covid 19“ u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Odluka Kriznog štaba: Vraćamo meru koju smo imali tokom vanrednog stanja

Oglasna Tabla

Saopštenje OO SNS Čajetina

Oglasna Tabla

Prednosti Zlatibora – visok nivo bezbednosti i do 50 odsto niže cene smeštaja

Oglasna Tabla

Rusija odobrila lek Koronavir za lečenje od Covid-19

Oglasna Tabla

U užičkoj bolnici ubrzano se popunjavaju kapaciteti za sumnjive na korona virus

Oglasna Tabla

Tiodorović: Kraj drugog pika korone posle vikenda

Oglasna Tabla