ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Успешна сезона у златиборском рају за кампере

Након успешне летње туристичке сезоне на Златибору и камп на овој дестинацији може се похвалити одличним резултатима. У периоду од априла до краја октобра 2023. године златиборски камп је забележио раст туриста од 20 % у односу на претходну годину.

Смештен у пријатном окружењу, недалеко од центра Златибора, а довољно издвојен од гужве, пружио је многобројним камперима несвакидашњу прилику за уживање у планинским пејзажима као и одмор у хладу златиборских борова. Индивидуалних гостију највише је било из Холандије и Немачке, а затим следе гости из Словеније, Пољске, Чешке… Посебно радује повратак организованих група које већ традиционално бораве у златиборском кампу. Највећи број организованих група је из Холандије и Немачке, док су у кампу први пут ове године боравили и чланови “Сениорен Кампеер цлуб-а” из Холандије.

Из године у годину број кампера на Златибору све више расте. Одлични услови и квалитет који оправдава три звездице кампа разлог су да се гости увек изнова враћају на Златибор. Активности Туристичке организације Златибор усмерене на промоције на иностраним и домаћим сајмовима, електронским и штампаним медијима условили су долазак великог броја кампера и са нових тржишта. Посвећен и динамичан рад наставља се и током наредног периода како би резултати били што бољи а посетиоци што задовољнији боравком у кампу на најпосећенијој планини Србије.

Златиборпрес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Новогодишњи празници на Златибору уз мноштво популарних извођача

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Ми се надамо, нада је живот“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужичанин у аутомобилу превозио 4,5 килограма марихуане

ОГЛАСНА ТАБЛА

Српска ракија стављена у топ 10 најбољих жестина на свету, заузела четири места на листи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Исплата пензија од суботе 9. децембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

СК Звезда се припрема за нову сезону

ОГЛАСНА ТАБЛА

Колико је Србија ове године зарадила од извоза малине?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још данас можете да се пријавите за „Моја прва плата“

ОГЛАСНА ТАБЛА