ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Успешна сезона у кампу на Златибору

Након успешне летње туристичке сезоне на Златибору и ауто камп на овој дестинацији може се похвалити одличним резултатима. Смештен у пријатном окружењу, недалеко од центра Златибора, а довољно издвојен од гужве, пружио је многобројним камперима несвакидашњу прилику за уживање у планинским пејзажима и одмор у хладу златиборских борова. Након изазовне ситуације за туризам изазване пандемијом корона вируса, златиборски камп је забележио раст туриста од 64,37 одсто у односу на претходну годину.

Ове сезоне запажен је већи број индивидуалних посета, док су камп посетиле и организоване групе. Традиционално, највећи број организованих група у камп „Златибор“ стигло је из Холандије, док су камп већ традиционално посетили и гости из Чешке, Пољске, Словеније и Велике Британије. Такође на немачком тржишту бележимо раст и у смислу доласка нових посетилаца кампа, али и у смислу повратка старих гостију.

Из године у годину број кампера на Златибору све више расте. Одлични услови и квалитет који оправдава максималне три звездице кампа разлог су да се гости увек изнова враћају на Златибор. Активности Туристичке организације Златибор усмерени на пропаганду и нове садржаје условили су долазак великог броја кампера и са нових тржишта, па се камп Златибор на првом месту може похвалити изразитом конкурентском предности у односу на остале видове овог смештаја у Србији. Како би камп одржао титулу једног од најуређенијих кампова у Србији, извршени су радови на уређењу простора, постављању нове заштитне ограде, опремању заједничких просторија, уређењу камп парцела.

Задовољни овогодишњим резултатом пословања, ауто камп већ почиње са припремама за следећу годину. Нови и још бољи услови у кампу, промоције на традиционалним али и новим тржиштима кроз маркетиншке активности туристичке организације Златибор, наступи на највећим сајмовима широм Европе су активности које ће бити предузете у наредном периоду како би резултати били што бољи а посетиоци што задовољнији боравком у кампу и на Златибору.

 

ТО Златибор

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Гром до темеља спалио још једну кућу у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Филм „Златибор планина богова“ представљен златиборској публици (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Председници општина Пожега и Прибој поднели оставке

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору почело Балканско првенство у планинарској оријентацији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови састанак синдиката и представника Владе заказан за 5. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех ужичких школских библиотекарки

ОГЛАСНА ТАБЛА

Врхунско ЈЕЛО са кромпиром и кобасицама: Предлог за савршен ручак (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 30. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

ОГЛАСНА ТАБЛА