6.9 C
Uzice
децембар 8, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

USPEŠNA PREZENTACIJA TO „ZLATIBOR“ NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Od 23. do 26. februara na beogradskom sajmu održava se 39. Međunarodni sajam turizma. Turistička organizacija Zlatibor svoju ponudu predstavlja i ove godine u okviru štanda Turističke organizacije regije Zapadna Srbija. Na štandu Zlatibora prvog dana sajma zabeležena je velika posećenost, a drugog dana sajma, 24. februara održana je prezentacija Turističke organizacije Zlatibor i predstavljena ponuda jedne od najposećenijih destinacija u Srbiji. Prezentaciji je prisustvovao veliki broj posetilaca koji su imali priliku da se na neobičan način upoznaju sa istorijom razvoja turizma na Zlatiboru. Poznati glumac Goran Sultanović i troje glumaca užičkog Narodnog pozorišta odigrali su predstavu u kojoj je prikazan razvoj Zlatibora od skromnih početaka do modernog turističkog centra.

AZURA

Na početku prezentacije prisutnima su se obratili direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović i predsednik opštine Čajetina, koji su pozdravili sve goste i istakli zadovoljstvo što je Zlatibor već dugi niz godina lider turizma u Srbiji i regionu.

Posebnu atrakciju na štandu Zlatibora predstavljali su virtuelni i digitalni sadržaji kroz koje su ljubitelji virtuelne stvarnosti imali priliku da prošetaju Zlatiborom na neobičan način. Pripremljene su i interesantne nagradne igre sa vrednim nagradama.

Na ovogodišnjem sajmu turizma prvi put je nastupilo i javno preduzeće ”Gold Gondola” koje je predstavila jednu od najdužih gondola na svetu koja će povezivati centar Zlatibora i vrh Tornik. Na štandu Zlatibora postavljena je i jedna kabina buduće gondole.

Drugog dana sajma štand Turističke organizacije Zlatibor posetio je i ministar turizma Rasim Ljajić, koji se u srdačnom razgovoru sa predstavnicima opštine Čajetina upoznao sa ponudom Zlatibora, planovima za dalji razvoj i budućim investicijama.

Video: tv5

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Pomoć Medicinske škole Užice štićenicima manastira Sveta Petka kod Paraćina

Oglasna Tabla

Košarkaši Slobode ubedljivi protiv Pazara

Oglasna Tabla

Zašto Fića drži cenu, a Yugo ne

Oglasna Tabla

Batut: Svaki treći srednjoškolac se kocka

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za nedelju – 8. decembar

Oglasna Tabla

4 najlepše posne čoko – torte za potpuni praznični ugođaj! Odlične su za slave, a jednostavne za spremanje!

Oglasna Tabla

Obuka zaposlenih KJP „Zlatibor“ za pružanje prve pomoći sa pokaznom vežbom

Oglasna Tabla

Velika rekonstrukcija srednjovekovne tvrđave na Đetinji

Oglasna Tabla

Vahida Đedović brutalno razotkrila sve maske današnjeg roditeljstva

Oglasna Tabla