8.9 C
Uzice
октобар 19, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

USPEŠNA PREZENTACIJA TO „ZLATIBOR“ NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Od 23. do 26. februara na beogradskom sajmu održava se 39. Međunarodni sajam turizma. Turistička organizacija Zlatibor svoju ponudu predstavlja i ove godine u okviru štanda Turističke organizacije regije Zapadna Srbija. Na štandu Zlatibora prvog dana sajma zabeležena je velika posećenost, a drugog dana sajma, 24. februara održana je prezentacija Turističke organizacije Zlatibor i predstavljena ponuda jedne od najposećenijih destinacija u Srbiji. Prezentaciji je prisustvovao veliki broj posetilaca koji su imali priliku da se na neobičan način upoznaju sa istorijom razvoja turizma na Zlatiboru. Poznati glumac Goran Sultanović i troje glumaca užičkog Narodnog pozorišta odigrali su predstavu u kojoj je prikazan razvoj Zlatibora od skromnih početaka do modernog turističkog centra.

AZURA

Na početku prezentacije prisutnima su se obratili direktor Turističke organizacije Zlatibor, Vladimir Živanović i predsednik opštine Čajetina, koji su pozdravili sve goste i istakli zadovoljstvo što je Zlatibor već dugi niz godina lider turizma u Srbiji i regionu.

Posebnu atrakciju na štandu Zlatibora predstavljali su virtuelni i digitalni sadržaji kroz koje su ljubitelji virtuelne stvarnosti imali priliku da prošetaju Zlatiborom na neobičan način. Pripremljene su i interesantne nagradne igre sa vrednim nagradama.

Na ovogodišnjem sajmu turizma prvi put je nastupilo i javno preduzeće ”Gold Gondola” koje je predstavila jednu od najdužih gondola na svetu koja će povezivati centar Zlatibora i vrh Tornik. Na štandu Zlatibora postavljena je i jedna kabina buduće gondole.

Drugog dana sajma štand Turističke organizacije Zlatibor posetio je i ministar turizma Rasim Ljajić, koji se u srdačnom razgovoru sa predstavnicima opštine Čajetina upoznao sa ponudom Zlatibora, planovima za dalji razvoj i budućim investicijama.

Video: tv5

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Poslednja faza građevinskih radova na zlatiborskoj gondoli (VIDEO)

Oglasna Tabla

Recept za “srpski kavijar”: Napravite izvrstan namaz od sira, oraha i belog luka

Oglasna Tabla

Predstavljeni „Ukusi Zlatibora“ – gastronomija kao kulturno nasleđe (VIDEO)

Oglasna Tabla

Promocija knjige Milojka Pantića večeras u Užicu

Oglasna Tabla

Proizvodi kompanije Bogutovo iz Arilja od ove godine i u Velikoj Britaniji

Oglasna Tabla

Privedeni migranti u Požegi

Oglasna Tabla

Novi repertoar bioskopa Art

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – „Pinokio kakvog još niste videli“

Oglasna Tabla

Osnovna škola Dušan Jerković najbolja na Olimpijskom treningu (VIDEO)

Oglasna Tabla