ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Успеси ђака ОШ „Димитрије Туцовић“ на републичким такмичењима (видео)

ОШ „Димитрије Туцовић“ из Чајетине и у овој школској години се може похвалити својим ученицима, који су показали велики степен знања на свим нивоима такмичења. 

Данас је испред ОШ „Димитрије Туцовић“ у Чајетини организовано фотографисање за све ученике који су учествовали на републичким такмичењима. Ово је уједно био и добар тренутак да се и наставници и ђаци осврну на  постигнуте резултате, које су остварили заједничким  радом и трудом.

„Овом приликом морам да искажем задовољство што су се  наши ученици пласирали у великом броју на републичка такмичења, из свих предмета. А искористићу прилику и да честитам свим ученицима и њиховим наставницима. Оно што ме посебно радује,а то је, да је један наш ученик,Петар Лекић, из српског језика, постигао најбољи резултат у Републици, једини је имао максималан број бодова,а ја му на томе честитам. Нису сва деца освојила неко место, али је јако важно да су сви били запажени“, рекла је Милка Васиљевић, директорка ОШ“Димитрије Туцовић“ Чајетина.

Тринаест ученика је ове школске године узело учешће на републичким такмичењима, од којих је двоје  постигло стајне резултате и награде: Петар Лекић ,прво место из српског језика и језичке писмености, и Вања Вуловић, друго место на „Књижевној олимпијади“. На постигнутим успесима захвални су својим наставницима,али и сопственим интересовањима и свакодвеном учењу.

Ученици су били веома успешни и на такмичењима из биологије, енглеског и руског језика,али и на Турниру у познавања медијске писмености.

Теодора Арсић, Анастасија Ћорић , Ксенија Мићић, ученице 6. резреда ,освојиле су 1. место на Турниту у познавању медијске личности, а ево и какви су њихови утусци.

Поносни на резултате у овој школској години, запослени у ОШ „Димитрије Туцовић“ веруу  да ће успехе понoвити и у наредним генерацијама.


Златибор пресс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Пети пут узастопно одбојкашице Србије на олимпијским играма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Гориво поскупљује још шест динара, бићемо апсолутни рекордери

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грађани више подизали кеш и стамбене кредите, мање потрошачке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пола запослених у Србији прима мање од 64.734 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фигура жене у гусларству: Стеванија једнака међу њима (ФОТО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Меморијално музичко-књижевно вече

ОГЛАСНА ТАБЛА

Традиционалном акцијом удружење “Јефимија” и град Ужице придружили се кампањи “Дај педалу раку” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Југословенка у ГКЦ

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 82. годишњица ослобођења Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА