OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Uskoro rekonstrukciji malog bazena na Gradskoj plaži u Užicu

 

Do 6. maja zainteresovani izvođači mogu dostaviti svoje ponude za radove na rekonstrukciji malog bazena na Gradskoj plaži. Projektom je predviđeno da radovi prve faze traju 90 dana, ističe Nikola Maksimović direktor JP “Užice razvoj”.

“Prva faza radova, koja se odnosi na grube građevinske i betonske radove, deo bazenske opreme i deo tribina pored bazena, očekujemo da krene u junu mesecu. Nadamo se da ćemo u toku godine obezbediti sredstava za realizaciju rekonstrukcije kompletnog bazena, koja podrazumeva izgradnju nove betonske školjke, dodatnih tribina koje se nalaze uz sam bazen, kao i izgradnju kompenzacionog bazena i mašinske sale koja će biti povezana sa bazenom. Takođe radiće se hidroizolacija bazenske školjke i postavljanje pločica, opremanje, štampani beton i podloga koja je neophodna između tribina kao i postavljanje bazenske tehnike i tri bazenske atrakcije za potrebe dece. ”

Po rečima Maksimovića ideja je da se za ovaj dečiji bazen koristi gradska voda i da se vrši hlorisanje kao što je to slučaj sa zatvorenim bazenom.

“Bazen će biti dubine od 60 do 90 cm biće povezan sa postojećim toboganom koji će se rekonstruisati tako da će kompletno ovaj deo plaže uz dečije igralište biti jedna zaokružena celina. U planu je da se prilaz bazenu omogući i sa tribina, da se kompletno napravi novi sadržaj kako bi građani što više koristili ovaj deo plaže.”

 

Ukupna vrednost komletne rekonstrukcije malog bazena na Gradskoj plaži procenjena je na 36 miliona dinara, a očekivanja su da će do kraja ove godine biti završeni svi radovi, kako bi već naredne mali bazen na Gradskoj plaži bio stavnjen u funkciju.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užički studenti o značaju vakcinacije akcijom “Pitam da čujem”

Oglasna Tabla

Težak udes kod Požege, dvoje mrtvih

Oglasna Tabla

U Užicu više od 45 odsto vakcinisanih protiv kovida19!

Oglasna Tabla

U Gradskoj opštini Sevojno završeno asfaltiranje putnih pravaca po ugovorima iz prošle godine

Oglasna Tabla

Užice izdvaja novac iz budžeta za narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji

Oglasna Tabla

Kondicioni trener Marko Sekulić izabran na mesto kondicionog trenera A tima reprezentacije Srbije

Oglasna Tabla

Danas sunčano, toplo i vetrovito, temperatura do 30 stepeni

Oglasna Tabla

Malinarima će ovo biti jedna od najboljih godina

Oglasna Tabla

Iz crvene kovid zone na Zlatibor,prva grupa zdravstvenih radnika stigla u “Goliju”

Oglasna Tabla