ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Ускоро Омладински клуб на Златибору

Министарство туризма и омладине Републике Србије је по основу Јавног конкурса за подршку јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу, а посредством новоосноване Канцеларије за локални економски развој општине Чајетина, одобрило 2.000.000 динара за будући Омладински клуб на Златибору, чији рад ће бити усмерен на развијање механизама који поспешују предузетништво и запосленост младих, као и на израду стратешких докумената из области омладинске политике.
 
Реализацијом обука из области пословног планирања и вештина комуникације млади ће добити потребне информације и знања, сагледати могућности, решити неке недоумице како би се лакше суочили са изазовима који их очекују уколико се одлуче за покретање сопственог посла. Омладински клуб ће радити и на проблемима младих који се односи на здраве стилове живота, где ће кроз предавања добити информације које су значајне за њихов даљи развој у појединце који ће постати продуктивне одрасле особе.
 
Пројекат се са једне стране односи  на успостављање техничких капацитета Омладинског клуба у општини Чајетина кроз његово опремање у складу са потребама за функционисање, односно стварање могућности за реализацију садржаја и активности намењених младима. Са друге стране, израдом програма рада обезбедиће се његов оперативни рад, односно да се након завршетка пројекта клуб стави у пуну функцију са свим садржајима који одговарају потребама младих на територији општине Чајетина.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Фестивал фантастике оправдао очекивања ужичких основаца и средњошколаца

ОГЛАСНА ТАБЛА

Завршено асфалтирање седам путних праваца у Качеру

ОГЛАСНА ТАБЛА

Потпуна трансформација Градског културног центра кроз пројекат Престоница културе Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас је Мала Госпојина – Рођење Пресвете Богородице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење за медије: Одржан Трећи Конгрес Српске странке Заветници – Милица Ђурђевић Стаменковски поново изабрана за председницу

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србију стиже снажно погоршање времена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Едукација деце од кључног значаја за њихово безбедно учешће у саобраћају (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Стопића пећина – најпосећенији спелеолошки објекат у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акција „Армагедон“, ухапшена већа група педофила

ОГЛАСНА ТАБЛА