ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Уручене награде власницима најлепших дворишта и тераса на подручју града Ужица (ВИДЕО)

Ужице – Традиционално у Градској кући приређен је пријем и уручене награде власницима најлепших дворишта и тераса на подручју града Ужица. Овим догађајем почело је и обележавање Европске недеље локалне демократије, којој се град Ужице придружује бројним активностима.

Како је истакла градска већница за заштиту животне средине, енеретску ефикасност и туризам Нада Јовичић, град се за учешће у Европској недељи локалне демократије кандидовао не само тиме што је међу првима конкурисао, већ и свим мерама које су реализоавне током претходне 2021. године.

“Основна тема обележавања Европске недеље локалне демократије је заштита животне средине и допринос локалне заједнице у њеном очувању. Само учешће у овом пројекту је својеврстан допринос унапређењу и очувању животе средине, јер сви наши грађани укључени су у мере и програме које реализјујемо. И уручење награда власницима најлепших дворишта и тераса даје одличан пример суграђанима и мотив да наредне године на конкурсу имамо више заинтересованих и пријављених учесника”.

Ове године додељене су три награде у категорији најлепше приватно двориште, Никола Спасић добитник је прве, а Надежда Миловановић друге награде. Треће место припало је по одлуци Комисије Снежани Шестовић.

У категорији најлепша тераса (балкон) додељена је једна награда и то Снежани Ристановић, док у категорији за најлепше уређен простор између стамбених заједница није било пријављених.

Награђени су добили пригодне поклоне и ваучере за куповину у цвећарама ЈКП “Биоктош”, захваљујући којима ће додатно улепшати и оплеменити своја дворишта и терасе.

На конкурс је ове године пристигло укуно 17 пријава, а Комисија именована од стране градоначелнице Ужица обишла је пријављена дворишта и терасе и на основу одређених критеријума донела одлуку о награђенима.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Да ли је инфлација заиста побеђена?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пчеларима прети лоша година?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Четири особе повређене у тешкој саобраћајној незгоди у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Малинари траже минимално 350 динара за килограм

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дефицит кадрова у грађевинарству, медицини, занатима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Откупне цене млека у Србији међу највишима су у Европи

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Аеро­дро­му „По­ни­кве” по­че­ло раз­ми­ни­ра­ње те­ре­на

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору и у Бајиној Башти одржане промоције књиге „Златиборе питај Тару“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 14. април

ОГЛАСНА ТАБЛА