Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Уручене награде власницима најлепших дворишта и тераса на подручју града Ужица (ВИДЕО)

Ужице – Традиционално у Градској кући приређен је пријем и уручене награде власницима најлепших дворишта и тераса на подручју града Ужица. Овим догађајем почело је и обележавање Европске недеље локалне демократије, којој се град Ужице придружује бројним активностима.

Како је истакла градска већница за заштиту животне средине, енеретску ефикасност и туризам Нада Јовичић, град се за учешће у Европској недељи локалне демократије кандидовао не само тиме што је међу првима конкурисао, већ и свим мерама које су реализоавне током претходне 2021. године.

“Основна тема обележавања Европске недеље локалне демократије је заштита животне средине и допринос локалне заједнице у њеном очувању. Само учешће у овом пројекту је својеврстан допринос унапређењу и очувању животе средине, јер сви наши грађани укључени су у мере и програме које реализјујемо. И уручење награда власницима најлепших дворишта и тераса даје одличан пример суграђанима и мотив да наредне године на конкурсу имамо више заинтересованих и пријављених учесника”.

Ове године додељене су три награде у категорији најлепше приватно двориште, Никола Спасић добитник је прве, а Надежда Миловановић друге награде. Треће место припало је по одлуци Комисије Снежани Шестовић.

У категорији најлепша тераса (балкон) додељена је једна награда и то Снежани Ристановић, док у категорији за најлепше уређен простор између стамбених заједница није било пријављених.

Награђени су добили пригодне поклоне и ваучере за куповину у цвећарама ЈКП “Биоктош”, захваљујући којима ће додатно улепшати и оплеменити своја дворишта и терасе.

На конкурс је ове године пристигло укуно 17 пријава, а Комисија именована од стране градоначелнице Ужица обишла је пријављена дворишта и терасе и на основу одређених критеријума донела одлуку о награђенима.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

ПД „Александар Џавовић“ у акцији на Тари

ОГЛАСНА ТАБЛА

Збирке задатака за припрему завршног испита на крају основне школе – све у једном приручнику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Светог Атанасија Великог

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зашто пацијенти у Ужицу дуго чекају на холтер ЕКГ-а

ОГЛАСНА ТАБЛА

45 милиона динара за субвенциосану набавку опреме, механизације, сточних грла

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ритму недеље са Ђорђем Богојевићем (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Три медаље за атлетичаре АК Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас ветровито и променљиво – смена облака и сунца, повремено киша и снег

ОГЛАСНА ТАБЛА

Субвенције за замену дизел возила и како до њих

ОГЛАСНА ТАБЛА