ОГЛАСНА ТАБЛА
НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Урош Перић и Биг бенд РТС-а отварају велику салу Градског културног центра

Урош Перић, клавир и вокал, је свету познат као врхунски музичар и интерпретатор песама из златног доба блуза, џеза и соула. Његова свестраност, која се промовише кроз његову музику, представила га је у двадесет и шест земаља, где је наступио више од 1000 пута. Његова глума, певање и харизма наишли су на одушевљење публике широм света. Својим јединственим талентом очарао је слушаоце широм Европе, Русије, Америке и Африке.

Током своје изузетне каријере сарађивао је са више од две стотине престижних извођача из целог музичког света. Његов сценски покрет и харизматични глас враћају његове слушаоце у златно доба џеза и блуза, а познаваоци музике упоређују чак и његово клавирско извеђење са интерпретацијама Џина Хариса.

Велику креативну енергију овог уметника имали су прилику да осете многи који су са њим радили – Шила Реј Чарлс, Дајана Шур, Ерни Вотс, Мајк Спонца, и многи други. Наступао је на најпрестижнијим светским фестивалима и местима, укључујући Монтре, Аскона, Санкт Петербурга, Њу Орлеанса итд.

Уз пратњу Биг банд-а РТС наступиће на отварању реконструисане велике сале Градског културног центра у недељу, 19.маја са почетком од 21 час.

Улаз на концерт је бесплатан, а бесплатне улазнице можете преузети на билетарници ГКЦ-а од уторка 14.маја. Једна особа може преузети највише 2 улазнице.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила