Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Уређење простора у ГКЦ-у, од 15. августа богат програм за све генерације

 

У Градском културном центру Ужице у току су радови на уређењу простора. Радови ће бити завршени до 15. августа, након чега се ГКЦ поново отвара за посетиоце уз богат и разноврстан програм.

Према речима директора ГКЦ-а Филипа Баралића почетком овог месеца започети су радови на одржавању и поправкама, који обухватају молерске радове у простору клуба и хола, фарбање металних и дрвених површина, санацију и замену керамичких плочица у мушком тоалету, неопходне поправке зидова, бетонирање бетонских површина у башти, уређивање зеленила, поправке електро и водоводних инсталација и инсталацију и тестирање новонабављених расветних уређаја.

“Овим радовима се предвиђа нови естетски изглед клуба и очекујемо да ће њихов резултат позитивно утицати на квалитет понуде и програма ГКЦ-а. Завршетак радова и поновно отварање клуба Градског културног центра за посетиоце предвиђени су 15. августа, након чега нас очекује реализација богатих културних садржаја, као што су одржавање појединих програма у оквиру фестивала “Лицидерско срце” и “Жестивал”, концерт “Биг бенд оркестра РТС” на Тргу Партизана (20. Август), концерт Дарка Рундека у башти ГКЦ-а (23. август), “Миламара фест” (26. август), 40. “Смотра аматерско-народног стваралаштва” у Равнима (27. август).

Са почетком школске године, у сезони јесен-зима, планиран је велики број активности и манифестација, попут изложби, креативних радионица, књижевних вечери, концерата и музичких фестивала.

 

Град Ужице
https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Донација Ротари клубова и Дивац фондације ужичким школама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Голд гондола обележила Светски дан чистих планина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најукуснији ШАМПИЊОНИ према рецепту из бакине кухиње (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржани “Михољски сусрети села” у Луновом Селу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Радови на деоници пута Ужице – Бела Земља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Љубивоје Ршумовић: У селу се рађају људи, а у градовима – кућни љубимци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Давор поново оборио Гинисов рекорд: Рођен без леве шаке, а успео да победи светског шампиона у рађењу склекова на једној руци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Туристичка организација Златибор обележила Светски дан туризма

ОГЛАСНА ТАБЛА