ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Уређење простора у ГКЦ-у, од 15. августа богат програм за све генерације

 

У Градском културном центру Ужице у току су радови на уређењу простора. Радови ће бити завршени до 15. августа, након чега се ГКЦ поново отвара за посетиоце уз богат и разноврстан програм.

Према речима директора ГКЦ-а Филипа Баралића почетком овог месеца започети су радови на одржавању и поправкама, који обухватају молерске радове у простору клуба и хола, фарбање металних и дрвених површина, санацију и замену керамичких плочица у мушком тоалету, неопходне поправке зидова, бетонирање бетонских површина у башти, уређивање зеленила, поправке електро и водоводних инсталација и инсталацију и тестирање новонабављених расветних уређаја.

“Овим радовима се предвиђа нови естетски изглед клуба и очекујемо да ће њихов резултат позитивно утицати на квалитет понуде и програма ГКЦ-а. Завршетак радова и поновно отварање клуба Градског културног центра за посетиоце предвиђени су 15. августа, након чега нас очекује реализација богатих културних садржаја, као што су одржавање појединих програма у оквиру фестивала “Лицидерско срце” и “Жестивал”, концерт “Биг бенд оркестра РТС” на Тргу Партизана (20. Август), концерт Дарка Рундека у башти ГКЦ-а (23. август), “Миламара фест” (26. август), 40. “Смотра аматерско-народног стваралаштва” у Равнима (27. август).

Са почетком школске године, у сезони јесен-зима, планиран је велики број активности и манифестација, попут изложби, креативних радионица, књижевних вечери, концерата и музичких фестивала.

 

Град Ужице
https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

ОГЛАСНА ТАБЛА

Удружење “Право у жицу” врло успешно на 8. фестивалу младих гуслара у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Асфалтирањем се завршавају радови у Улици Марије Маге Магазиновић (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Локални механизми за развој женског предузетништва у руралној средини (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Светски дан срца – 29. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба – Хобијем по свету

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива које ће важити до 6. октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА

На мобилном мамографу у Чајетини прегледано 788 жена, најављене нове активности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Први „Ужички фестивал ходања“ у недељу 1. октобра

ОГЛАСНА ТАБЛА