Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Uređenje partera oko sportske hale u Krčagovu

Užice će od sledeće godine imati nov prostor za fudbal, košarku, odbojku, rukometne i utakmice malog fudbala jer se gradnja sportske hale u Krčagovu privodi kraju.

Prema rečima Nikole Maksimovića direktora JP Užice razvoj, nakon završetka radova na fasadi objekta i radova na postavljanju parketa, trenutno se radi na montaži sedećih mesta na tribinama za oko 200 gledalaca.

„U toku je i montaža sportske opreme, koševa, golova, opreme za odbojku. Takođe, radi se montaža gasnog generatora za potrebe grejanja sportske hale. Radovi na gradnji gasne kotlarnice, koštali su oko 7, 7 miliona dinara.“

„Javno komunalno preduzeće „Niskogradnja“ parterno uređuje okolni prostor, vrše nasipanje tampona za parking mesta, postavljanje ivičnjaka, asfaltiranje. Parking će imati 56 novih parking mesta za automobile i tri za autobuse, za veća sportska takmičenja“ – ističe Maksimović.
Maksimović kaže da će dva stabla biti posečena kako bi se olakšao prilaz sportskom terenu i povećala bezbednost saobraćaja u Ulici Miloša Obrenovića i najavljuje da će na prostoru oko hale i parkinga biti zasađeno novo drveće.“

Hala će biti prilagođena i za treninge paraolimpijaca i osoba sa invaliditetom za koje je urađen pristup hali, a dugoročno se razmišlja i o nadogradnji objekta, za šta ovoga puta nije dobijeno odobrenje.

Završni radovi su počeli 5. septembra prošle godine, i prema rečima Maksimovića trebalo bi da budu gotovi do kraja godine. Nastavak radova sa 602.000 evra finansiralo je Ministarstvo omladine i sporta novcem Evropske unije iz Evropskih fondova za izgradnju sportske infrastrukture u Srbiji. Grad Užice je u gradnju infrastrukture uložio oko 220.000 evra.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Тежак удес на магистралном путу Чачак – Ужице!

ОГЛАСНА ТАБЛА

Колико ћемо сада плаћати млеко, шећер, брашно: Влада је поново ограничила цене хране, и то на два месеца

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Светог апостола Филипа (Божићне покладе)

ОГЛАСНА ТАБЛА

НЕСТАО БРАТИСЛАВ МИНИЋ: Родитељи очајни, последњи пут се јавио из Ужица, а ОВО је много чудно

ОГЛАСНА ТАБЛА

Уручени уговори пољопривредим произвођачима из Златиборског округа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за недељу – 27. новембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Поскупљење путарине на аутопуту „Милош Велики”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Љубавна прича Десанке Максимовић као да је из најлепше бајке: “Удала сам се за онога кога је моје срце тражило, иако је сиромашан”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обичаји правих српских домаћица: Тањир се никада не враћа празан

ОГЛАСНА ТАБЛА