6.9 C
Uzice
децембар 8, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Upravni odbor KK „Sloboda“ Užice reagovao povodom intervjua sa Brankom Anđićem na našem portalu

Nakon intervjua na našem portalu sa bivšim kapitenom Slobode, Brankom Anđićem,  BRANKO ANĐIĆ: „Lučiću, nećete me vi oterati u penziju!  stiglo je saopštenje za medije Upravnog odbora KK Sloboda“ Užice, koje prenosimo u celosti.

Saopštenje za javnost KK „Sloboda“

Upravni odbor KK „Sloboda“ Užice, povodom objavljenog članka na portalu Užice – Oglasna tabla, u kome je Branko Andjić, bivši igrač ovog kluba, izneo niz neistina, izdaje sledeće saopštenje za javnost:

Upravni odbor KK Sloboda“ Užice nikada nije poricao zasluge Branka Andjića, ali na bazi zasluga ne može se živeti. Isto tako, ne treba zaboraviti ni zasluge kluba za sadašnji status Branka Andjića, kao zaposlenog na Gradskom bazenu, kao i pomoć istom za rešavanje njegovih životnih pitanja (adaptacija stana).

Nije tačno da ga niko iz kluba nije pozvao da razgovara sa njim o njegovom angažmanu u klubu. Naprotiv, UO kluba ponudio mu je da, iako nema licencu za to, preuzme mesto trenera pionirske selekcije, i da mu klub pomogne u edukaciji za trenersku licencu. Andjić je prvobitno prihvatio ponudu kluba, da bi posle mesec dana odbio iz samo njemu znanih razloga. Tek tada izrazio je želju da igra sledeću sezonu, što objekivno nije bio u mogućnosti, jer je klub sada u rangu koji zahteva maksimanlno profesionalno angažovanje (dva treninga dnevno, što Andjić zbog svojih obaveza nije ispunjavao u poslednje dve godine).

Takodje, i pomentim mladjim igračima bilo je ponudjeno da budu deo tima i u trenažnom procesu se izbore za mesto medju prvih 12. Isto tako, javost treba da zna da su pomenti igrači, koji su otišli, završili su u nižem rangu takmičenja, u odnosu na rang koji su igrali u prošloj sezoni.

Upravni odbor kluba ovim saopštenjem stavlja tačku na bilo kakvu dalju polemiku i neće se više oglašavati povodom ovog dogadjaja.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Pomoć Medicinske škole Užice štićenicima manastira Sveta Petka kod Paraćina

Oglasna Tabla

Košarkaši Slobode ubedljivi protiv Pazara

Oglasna Tabla

Zašto Fića drži cenu, a Yugo ne

Oglasna Tabla

Batut: Svaki treći srednjoškolac se kocka

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za nedelju – 8. decembar

Oglasna Tabla

4 najlepše posne čoko – torte za potpuni praznični ugođaj! Odlične su za slave, a jednostavne za spremanje!

Oglasna Tabla

Obuka zaposlenih KJP „Zlatibor“ za pružanje prve pomoći sa pokaznom vežbom

Oglasna Tabla

Velika rekonstrukcija srednjovekovne tvrđave na Đetinji

Oglasna Tabla

Vahida Đedović brutalno razotkrila sve maske današnjeg roditeljstva

Oglasna Tabla