14.9 C
Uzice
септембар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE ZLATIBORSKE VESTI

UO KK Zlatibor: Tražimo ravnopravan tretman i uslove za takmičenje

Povodom dešavanja na utakmici osmog kola Košarkaške lige Srbije između Zlatibora i Beovuka i odluke direktora takmičenja KLS-a ,Upravni odbor Košarkaškog kluba Zlatibor želi da upozna košarkašku javnost Srbije sa sledećim:
Smatramo da je izrečena kazna u iznosu od 180.000,00 dinara zbog ponašanja predsednika našeg kluba previsoka i da nije sankcionisano i nedopustivo ponašanje predstavnika Beovuka .
Upravni odbor ne odobrava i neće odobravati ničije nesportsko ponašanje i upućuje izvinjenje službenim licima i ekipi Beovuka ,ali i ističe da neće dozvoliti otvoreno provociranje i omalovažavanje od bilo koga .
KK Zlatibor je bio ubeđen da je suđenje uvažene sudijske trojke na pomenutoj utakmici bilo loše i apsolutno uticalo na konačan ishod i pobedu Beovuka, a dopis gospodina Branka Jovanovića u kome između ostalog stoji „Suđenje je bilo najslabije u dosadašnjem delu prvenstva …“ što nam daje bar deo satisfakcije za sve.
KK Zlatibor jeste iz malog mesta i debitant u najvišem rangu ali će kao i uvek samo sportski i na parketu tražiti svoje mesto na košarkaškoj mapi Srbije bez ulaženja u bilo kakve dogovore i mešetarenja van terena .
Izuzetno poštujemo sve klubove ,rukovodstvo lige i službena lica ali zbog naših navijača,prijatelja i sponzora kluba ,lokalne zajednice i preko stotinu dece koja treniraju u našem klubu tražimo ravnopravan tretman i uslove za takmičenje.
Bili smo i bićemo uvek pravi domaćini i sportski rivali i nastaviti da rastemo kao klub i dalje da pokazujemo kako se uz veliki rad i posvećenost vrhunska košarka može igrati i van Beograda i braniti čistota i viteštvo sporta.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Da li ste spremni da se pozdravite sa letom? Danas počinje jesen

Oglasna Tabla

Vruća jabukovača: Preukusno piće koje pomaže u mršavljenju!

Oglasna Tabla

Prognoza vremena za narednih sedam dana

Oglasna Tabla

Radionica pustovanja vune za slepe i slabovide u Užicu uz podršku Ambasade Francuske

Oglasna Tabla

Salata sa pečenim paprikama (video)

Oglasna Tabla

Vreme kestenja, opalog lišća i ajvara: Jesen nam i zvanično stiže sutra

Oglasna Tabla

Marijana (12) napisala sastav koji cela zemlja čita ne trepćući! Navešće vas dobro da razmislite o svom životu

Oglasna Tabla

Održan četvrti “Užički biciklistički karavan” (VIDEO)

Oglasna Tabla

MATIS proizvodi najkvalitetnije kuhinje u Srbiji, kompanija među 100 najvećih u zemlji !

Oglasna Tabla