3.8 C
Uzice
децембар 10, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE ZLATIBORSKE VESTI

UO KK Zlatibor: Tražimo ravnopravan tretman i uslove za takmičenje

Povodom dešavanja na utakmici osmog kola Košarkaške lige Srbije između Zlatibora i Beovuka i odluke direktora takmičenja KLS-a ,Upravni odbor Košarkaškog kluba Zlatibor želi da upozna košarkašku javnost Srbije sa sledećim:
Smatramo da je izrečena kazna u iznosu od 180.000,00 dinara zbog ponašanja predsednika našeg kluba previsoka i da nije sankcionisano i nedopustivo ponašanje predstavnika Beovuka .
Upravni odbor ne odobrava i neće odobravati ničije nesportsko ponašanje i upućuje izvinjenje službenim licima i ekipi Beovuka ,ali i ističe da neće dozvoliti otvoreno provociranje i omalovažavanje od bilo koga .
KK Zlatibor je bio ubeđen da je suđenje uvažene sudijske trojke na pomenutoj utakmici bilo loše i apsolutno uticalo na konačan ishod i pobedu Beovuka, a dopis gospodina Branka Jovanovića u kome između ostalog stoji „Suđenje je bilo najslabije u dosadašnjem delu prvenstva …“ što nam daje bar deo satisfakcije za sve.
KK Zlatibor jeste iz malog mesta i debitant u najvišem rangu ali će kao i uvek samo sportski i na parketu tražiti svoje mesto na košarkaškoj mapi Srbije bez ulaženja u bilo kakve dogovore i mešetarenja van terena .
Izuzetno poštujemo sve klubove ,rukovodstvo lige i službena lica ali zbog naših navijača,prijatelja i sponzora kluba ,lokalne zajednice i preko stotinu dece koja treniraju u našem klubu tražimo ravnopravan tretman i uslove za takmičenje.
Bili smo i bićemo uvek pravi domaćini i sportski rivali i nastaviti da rastemo kao klub i dalje da pokazujemo kako se uz veliki rad i posvećenost vrhunska košarka može igrati i van Beograda i braniti čistota i viteštvo sporta.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

„Zlatibor bez barijera“ – spušteno još 27 ivičnjaka (VIDEO)

Oglasna Tabla

Ima 37 i samohrana je majka, brine o čak 11 dece: „Kad se sprema ručak onda mora u veliku šerpu“

Oglasna Tabla

Utvrđen budžet grada za narednu godinu od 3,22 milijarde dinara

Oglasna Tabla

Supa od pečuraka gotova za tren: Fantastična ideja za ručak u posnoj i mrsnoj varijanti (VIDEO)

Oglasna Tabla

Tribina o nasilju prema ženama

Oglasna Tabla

Više od trećine građana smatra da je korupcija u velikoj meri zastupljena u Srbiji

Oglasna Tabla

Pretežno sunčano i malo toplije, temperatura do 15 stepeni

Oglasna Tabla

Kaljenje na prvenstvu Balkana u karateu

Oglasna Tabla

Gđa Stojković se naljutila i izlepila Arilje svojim umrlicama: Komšije donele sveće i saznale istinu

Oglasna Tabla