17.7 C
Uzice
август 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

UNIJA ŽENA SNS ZLATIBORSKI OKRUG OSUDILA NAPAD NA NOVINARKE

Unija žena SNS Zlatiborskog okruga najoštrije osuđuje današnji brutalni napad na novinarke Pinka, Gordanu Uzelac i Maru Dragović.
Ovakvo primitivno ponašanje neprimereno je bilo kom građaninu Srbije i mora biti najstrožije sankcionisano.
Srpska napredna stranka , na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, godinama se uspešno zalaže za jednakost i veća prava žena , a pre svega zazaštitu od nasilnika i njihovu sigurnost.
Za razliku od toga, predstavnici i sledbenici Zdrave Srbije i Dveri, samoprozvani „domaćini“ i „zaštitnici porodice“ , „domarširali“ su do Beograda da se bore protiv, navodnog, medijskog mraka predsednika Aleksandra Vučića, čoveka koji poštuje svakog novinara i ne izbegava ni najneprijatnija novinarska pitanja. Demonstracijom sile nad ženama , novinarkama koje su profesionalno obavljale svoj posao,protagonisti lažnog patriotizma su jasno pokazali kako bi se ponašali u situacijama koje njima ne prijaju.
Danas su nedvosmisleno potvrdili da samo obmanjuju javnost i , po ko zna koji put, demonstriraju silu nad ženama, kako bi prikrili svoju političku slabost i bezidejnost.Pokazali su da je njihov zajednički program nasilje, haos na ulicama, pritisci na medije i vlast po svaku cenu.
Obraćamo se javnosti i svim nadležnim institucijama da najstrožije osude svaki vid nasilništva nad ženama i profesionalcima koji odgovorno rade svoj posao.

Unija žena SNS Zlatiborskog okruga

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Rekonstrukcija zgrade železničke stanice u Užicu

Oglasna Tabla

Danas na Žestivalu Dečija olimpijada i predstava za decu „Zeka lepotan“

Oglasna Tabla

Hit zimnica za prave gurmane: Cepkanu papriku pravićete svake godine

Oglasna Tabla