ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ујутру свеже уз приземни мраз, током дана сунчано и топлије

У Србији данас ујутро свеже са локалном појавом слабог приземног мраза, а у пределима јужније од Саве и Дунава местимично се очекују магла и ниска облачност, која ће се понегде задржати и током дела преподнева.

У току дана сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, увече и у току ноћи у Банату и доњем Подунављу у појачању. Најнижа температура од 0 до 6 степени, највиша од 14 до 19 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ).

У Новом Саду јутро свеже, на периферији града са слабим приземним мразем. У току дана сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, југоисточни, у току ноћи у појачању. Најнижа температура од 2 до 6 степени, највиша око 18.

Према изгледима у наредних седам дана, у Србији ће у петак бити ветровито уз наоблачење, које ће местимично условити кишу.

Дуваће умерен и јак јужни и југоисточни ветар, на југу Баната, у доњем Подунављу и на планинама са ударима олујне јачине, а температура ће бити у мањем паду.

У суботу облачно с кишом, која ће на високим планинама преци у снег. У недељу пре подне престанак падавина, после подне и разведравање. Следеће седмице променљиво, повремено с кишом, на високим планинама краткотрајно и снегом, а дневне температуре биће у границама просека за другу декаду новембра.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бројни случајеви експлозија упозоравају на то шта никако не смете радити са плинском боцом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вештачка интелигенција у E-commerce бизнису

ОГЛАСНА ТАБЛА