Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Ујутру мраз, током дана сунчано, до 13 степени

На северу и западу Србије ујутро се очекује мраз, а у току дана претежно сунчано и топлије, тек понегде уз пролазну умерену облачност после подне.

На југу и истоку Србије већи део дана биће умерено до потпуно облачно, а локална појава слабе краткотрајне кише очекује се у Тимочкој Крајини, док ће на околним планинама провејавати слаб снег, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Ветар слаб и умерен, северни, крајем дана у скретању на југоисточни. Најнижа температура од -4 °Ц на северозападу Србије до 3 °C у Тимочкој Крајини, а највиша од 7 °Ц на југоистоку до 13 °C на северу и западу Србије.

У Новом Саду се ујутро очекује мраз. Већи део дана биће претежно сунчано и топлије. После подне пролазна умерена облачност. Ветар слаб и умерен, северни, крајем дана у скретању на југоисточни. Најнижа температура од -3 до 1 °C, а највиша око 12 °C.

Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће у суботу и недељу ујутро бити местимичног мраза. У току дана претежно сунчано и топлије.

У кошавском подручју очекује се појачан југоисточни ветар. У недељу по подне са запада стиже умерено наоблачење. У понедељак и уторак очекује се умерено облачно с краткотрајном кишом, у среду и четвртак претежно сунчано, а од петка променљиво, поново са условима за краткотрајну кишу. Максималне температуре биће од 15 до 20 °C.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Многима је у Србији стигла ова порука: Иза свега се крије Инстаграм превара након које можете да останете без пара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Повређен пешак у Ужицу: аутомобил га ударио на пешачком прелазу код Нараодног музеја

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изложба Сабахудин Мурановић

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још 100.000 ваучера за субвенционисани одмор у Србији, у мају или јуну

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено девет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији данас умерено облачно и осетно топлије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хиландарски резанци: Брзо посно јело, са посебним састојком, какво нисте пробали

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржан 9. Сајам образовања у Чајетини (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА